, Τρίτη
21 Μαΐου 2024

search icon search icon

Σπουδαστές ΙΕΚ ειδικής αγωγής εκπαιδεύονται ως μουσικοί παραγωγοί στα ραδιόφωνα της ΕΡΤ3

Σπουδαστές του δημόσιου ΙΕΚ ειδικής αγωγής Πυλαίας – Χορτιάτη με οπτική αναπηρία εκπαιδεύονται ως μουσικοί παραγωγοί στα ραδιόφωνα της ΕΡΤ3. Σήμερα ηχογράφησαν την πρώτη τους εκπομπή ενώ στο μέλλον δεν αποκλείεται να τους ακούσουμε και στον αέρα.

Η Μορφούλα, ο Γρηγόρης και ο Δημήτρης είναι και οι τρεις σπουδαστές του δημόσιου ΙΕΚ ειδικής αγωγής Πυλαίας – Χορτιάτης με οπτική αναπηρία και βρέθηκαν στα ραδιοφωνικά στούντιο της ΕΡΤ3 για να ηχογραφήσουν την πρώτη τους 15λεπτη εκπομπή.

Ξεκίνησαν να κάνουν θεωρητικά μαθήματα ως μουσικοί παραγωγοί στη σχολή Τυφλών ωστόσο τους έλειπαν τα εργαστηριακά μαθήματα, πλέον έμπειροι παραγωγοί και ηχολήπτες της ΕΡΤ3 ανέλαβαν εδώ και 2 μήνες το ρόλο του εκπαιδευτή.

Η εκπαίδευση τους συνεχίζεται και οι ηχογραφήσεις αναμένεται να βγουν στον αέρα ενώ μόλις ολοκληρώσουν την εκπαίδευση τους, δίνεται η δυνατότητα στους σπουδαστές να μπουν κανονικά στη ροή του προγράμματος των ραδιοφώνων της ΕΡΤ3.

Πηγή: ΕΡΤ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.