, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Οργή από τις αποκαλύψεις – Με νέο ψευδώνυμο στα site πορνό

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρέθηκε στο επίκεντρο το προηγούμενο διάστημα έπειτα από τις καταγγελίες για δημοσίευση ροζ βίντεο σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου χωρίς τη συγκατάθεση των συντρόφων του.

Όλα δείχνουν ωστόσο πως παρά το σκάνδαλο και τον σάλο που προκλήθηκε, ο πρώην συνεργάτης των Ράδιο Αρβύλα είναι αμετανόητος, όπως αναφέρει το enikos.gr.

Τα όσα ανέφερε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, που εκπροσωπεί μία από τις γυναίκες που έχουν καταγγείλει τον παρουσιαστή, προκαλούν οργή. Ο Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, υποστήριξε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν έχει διαγράψει τον λογαριασμό του στις ιστοσελίδες πορνό που έχουν ανέβει τα ροζ βίντεο, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά αυτό που έκανε ήταν να αλλάξει το ψευδώνυμό του.

“Το καινούργιο που έχουμε είναι ότι άλλαξε το όνομα στο προφίλ του, δεν διέγραψε τον λογαριασμό του. Αν είναι δυνατόν! Προφανώς αυτός έχει τους κωδικούς και άλλαξε το όνομα προφίλ του. Κι εγώ όταν το αντιλήφθηκα έπεσα από τα σύννεφα” ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Το όνομα του προφίλ του τελείωνε σε 63 και αυτό το έχει τροποποιήσει” πρόσθεσε ο δικηγόρος, υποστηρίζοντας ότι η αλλαγή έγινε μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα.

Ο γνωστός δικηγόρος αναφέρθηκε και στο τρίτο ροζ βίντεο που υπέπεσε στην αντίληψη της πελάτισσάς του.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.