04:47, Τετάρτη
05 Οκτωβρίου 2022

Στη φυλακή 30χρονος στην Κρήτη για απόπειρα βιασμού ανήλικης

Στη φυλακή μεταφέρθηκε ένας 30χρονος στο Ηράκλειο, την Παρασκευή, με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού ενός ανήλικου κοριτσιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, 30χρονος Πακιστανός κατηγορείται ότι υπό την απειλή μαχαιριού αποπειράθηκε να βιάσει την ανήλικη αδελφή της φίλης του. Το κορίτσι, σχεδόν 14,5 ετών, κατάφερε, όπως καταγγέλλει, να διαφύγει από τα χέρια του παρ’ ολίγον βιαστή του και να γλιτώσει τα χειρότερα.

Πρόκειται για έναν 30χρονο Πακιστανό, ο οποίος χθες, Παρασκευή, πήρε το δρόμο για τη φυλακή αφού εισαγγελέας και ανακρίτρια Ηρακλείου τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

Ο 30χρονος, ο οποίος διαμένει αρκετά χρόνια στην Κρήτη, είχε συνάψει σχέση με την 23χρονη αδελφή της ανήλικης και όλοι μαζί διέμεναν στο ίδιο σπίτι στο Ηράκλειο. Φέρεται να «έβαλε στο μάτι» και τη μικρή αδελφή, την οποία προσπάθησε να κακοποιήσει σεξουαλικά υπό την απειλή μαχαιριού, όμως κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του και να τρέξει μακριά.

Ο ίδιος αρνήθηκε όσα του αποδίδονται, ωστόσο οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα και τον έστειλαν στη φυλακή.