Στην τελική ευθεία η Θεσσαλονίκη για την καρναβαλική παρέλαση και την αποκριάτικη συναυλία
Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι ετοιμασίες για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις και την καρναβαλική παρέλαση που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου, στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα πραγματοποιήθηκε μια ακόμη σύσκεψη στο δημαρχιακό μέγαρο ώστε να τακτοποιηθούν οι όποιες εκκρεμότητες.
Από αύριο, Τετάρτη, θα ξεκινήσουν να παίζουν τα διαφημιστικά σποτάκια από τον δήμο Θεσσαλονίκης με στόχο την προσέλκυση τουριστών από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Διοργανωτής της καρναβαλικής παρέλασης είναι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρναβάλι Θεσσαλονίκης, ενώ οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του δήμου.
Από τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου ζητήθηκε να υπάρξει μια βάση δεδομένων, ώστε την επόμενη εβδομάδα να γνωρίζει ο δήμος τον ακριβή αριθμό των συμμετοχών στην παρέλαση με στόχο να γίνει σωστός συντονισμός και περιφρούρηση της όλης εκδήλωσης.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δοθεί και σχετική συνέντευξη Τύπου.