, Σάββατο
01 Απριλίου 2023

Στο 11ο Teen Business School, θα χαιρετήσει τα παιδιά και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας

Η ποιότητα στη διδασκαλία, η καινοτομία και η ευρηματικότητα του πρωτοποριακού για τα ελληνικά δεδομένα προγράμματος μαθητικής επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Teen Business School, βρίσκει διαρκή αναγνώριση. Πρώτα από όλα από τους ίδιους τους μαθητές και τις μαθήτριες, αλλά τώρα και από την Πολιτεία. Απτό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι έχει τεθεί υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας, αλλά και του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Επισφραγίζοντας την αναγνώριση αυτή, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αρμόδιος για την Έρευνα και Τεχνολογία, Χρίστος Δήμας, θα απευθύνει χαιρετισμό κατά την έναρξη της 11ης διοργάνωσής του, η οποία ξεκινά αμέσως μετά το Πάσχα. Από την Τρίτη 26 Απριλίου έως την Παρασκευή 29 Απριλίου 2022, νέοι και νέες 14 έως 18 ετών θα παρακολουθήσουν εξ αποστάσεως το πρόγραμμα.

Κύριος στόχος του Teen Business School είναι να καθοδηγήσει τα πρώτα βήματα των νέων στο μονοπάτι της επιχειρηματικότητας, μέσα από μια πληθώρα διαλέξεων και διαδραστικών ομιλιών. Επιπλέον δίνεται η ευκαιρία στους μαθητές να αποκτήσουν σφαιρικές γνώσεις πάνω σε ζητήματα που αφορούν τις σπουδές τους. Καθηγητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθώς και άλλοι καταξιωμένοι εισηγητές από τον χώρο της εκπαίδευσης και των επιχειρήσεων, θα δώσουν κατευθύνσεις στα παιδιά σε ποικίλα θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού.

Μετά το τέλος του προγράμματος, θα δοθεί σε όλους και όλες ηλεκτρονικό πιστοποιητικό συμμετοχής από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας!

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό υπάρχει στην ιστοσελίδα https://teenbusinessschool.gr, καθώς και τη σελίδα του Teen Business School στο Facebook (https://www.facebook.com/teenbusinessschool).