00:42, Παρασκευή
01 Ιουλίου 2022

Στο Ψυχιατρείο ο 37χρονος μετά την κινηματογραφική σύλληψη στο Ατσιπόπουλο

Στο Ψυχιατρείο αναμένεται να οδηγηθεί ο 37χρονος μετά την απολογία του και στον Ανακριτή Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, με εισαγγελική παραγγελία και τη σύμφωνη γνώμη του Ανακριτή διατάχθηκε η ακούσια νοσηλεία του 37χρονος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Εισαγγελέας Ρεθύμνου είχε ασκήσει ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 37χρονο καθώς και δίωξη για το πλημμέλημα της παραβίασης δικαστικής απόφασης.

Στη συνέχεια ο Εισαγγελέας τον παρέπεμψε στον Ανακριτή από όπου ο 37χρονος ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.

Το χρονικό της επεισοδιακής σύλληψης

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης (7/4) όταν ένας 37χρονος άνδρας – σε βάρος του οποίου υπήρχε δικαστική απόφαση να μην πλησιάζει την σύζυγο και τα παιδιά του – πήγε στο σπίτι τους.

Η σύζυγος ενημέρωσε άμεσα τις αρχές με άνδρες της αστυνομίας να σπεύδουν στο σημείο προκειμένου να τον συλλάβουν για παραβίαση ασφαλιστικών μέτρων.

Ο 37χρονος όμως στη θέα των αστυνομικών εξοργίστηκε και αντί να τους ακολουθήσει μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Άμεσα οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους και στήθηκε μπλόκο λίγο πριν τον κόμβο του Ατσιπόπουλου, στο Ρέθυμνο.

Εκεί, ο 37χρονος επιχείρησε να εμβολίσει με το αυτοκίνητό του το περιπολικό και τους αστυνομικούς οι οποίοι – όπως αναφέρουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες – πυροβόλησαν στα λάστιχα του οχήματος με αποτέλεσμα να το ακινητοποιήσουν.

Τότε, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν -για ακόμα μία φορά – στο αστυνομικό τμήμα.

#Tags: Κρήτη