, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών ο εμπρησμός του γνωστού εστιατορίου της Νέας Σμύρνης

Γνωστή γυμνάστρια και σεφ σύζυγος διάσημου μοντέλου στους μετόχους

Την υπόθεση του εμπρησμού γνωστού εστιατορίου της Νέας Σμύρνης, ανέλαβε το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Πρόκειται για το Cavaliere, ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια της περιοχής, παρότι λειτουργούσε εδώ και περίπου 1,5 χρόνο,  στο οποίο είναι συνέταιροι, μεταξύ άλλων, η Έλλη Αγγελιδάκη και ο σύζυγος της Μάρας Δαρμουσλή, σεφ Βασίλης Τσατσάκης.

Σύμφωνα με μαρτυρία υπαλλήλου καθαριότητας του εστιατορίου, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς, εμφανίστηκαν ξαφνικά, τα ξημερώματα, δύο – τρία άτομα τα οποία έσπασαν ένα τζάμι και πέταξαν κάτι μέσα και αμέσως μετά εκδηλώθηκε η φωτιά.

Σημειώνεται, ότι η πυρκαγιά εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα σε διαμερίσματα που βρίσκονται στο ίδιο κτίριο, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου.

Ενας άνδρας διακομίστηκε με εγκαύματα σε νοσοκομείο, ενώ απεγκλωβίστηκαν ακόμα τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και ένα μωρό που μεταφέρθηκε, για προληπτικούς λόγους, στο νοσοκομείο Παίδων.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.