, Σάββατο
15 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Συγκινεί ο μικρός Γιαννάκης: «Δεν μπορώ να πάω στον δεύτερο όροφο του σχολείου, δεν έχω κάποιον να με ανεβάσει»

Ο μικρός Γιαννάκης ήταν χθες επίτιμος καλεσμένος του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League και σήκωσε το τρόπαιο, έπειτα από τη μεγάλη χθεσινή νίκη των ερυθρόλευκων.

Ο μικρός Γιαννάκης σήμερα βρέθηκε στο Tlive και μίλησε τόσο για την εμπειρία του στο γήπεδο όσο και για τα ζητήματα που έχει με τα μαθήματά του λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει και των υποδομών που δεν υπάρχουν.

«Έχω μόνο μία ράμπα στο κάτω μέρος στο προαύλιο για να ανεβαίνω στο κυρίως κτίριο, στο κυλικείο και στις αίθουσες που είναι εκεί, αλλά έχουμε ένα δεύτερο όροφο που κάνουμε πληροφορική και γεωγραφία και δεν μπορώ να πάω. Συνήθως πρέπει να φωνάζω κάποιον δικό μου για να με ανεβάζει. Οι καθηγητές με ρωτάνε γιατί δεν ανεβαίνεις επάνω και τους λέω πολύ απλά ότι δεν έχω κάποιον να με ανεβάσει» εξομολογήθηκε ο μικρός Γιαννάκης με την Τατιάνα Στεφανίδου να συγκινείται για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

#Tags: ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.