, Τρίτη
18 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Συμμορία «άνοιγε» σπίτια στη Θεσσαλονίκη – 70.000 ευρώ η λεία της

Συμμορία διέπραξε διαρρήξεις και κλοπές, το καλοκαίρι του 2021, στη Θεσσαλονίκη με λεία 70.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης έπειτα από επισταμένη έρευνα εξιχνίασαν τέσσερις 4 περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών οικιών και τέσσερις 4 περιπτώσεις κλοπών πινακίδων κυκλοφορίας από οχήματα, πράξεις που έλαβαν χώρα το χρονικό διάστημα Ιουλίου-Αυγούστου 2021 στις περιοχές Θέρμης, Πανοράματος και Ευκαρπίας.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο ημεδαποί 26 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων, καθώς και σε βάρος δύο ακόμη συνεργών τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Συγκεκριμένα, οι δράστες χρησιμοποιούσαν για τις έκνομες ενέργειές τους «επιχειρησιακό» όχημα, στο οποίο τοποθετούσαν κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας.

Η συνολική αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 70.000 ευρώ, ενώ σημειώνεται ότι έχουν απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις αστυνομικές Αρχές της χώρας για παρόμοια αδικήματα, είτε ενεργώντας κατά μόνας είτε ενταγμένοι σε εγκληματικές ομάδες.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.