07:14, Σάββατο
01 Οκτωβρίου 2022

Συνελήφθησαν τέσσερις διακινητές σε Αλεξανδρούπολη – Καβάλα

Τέσσερα άτομα που εμπλέκονται σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς μεταναστών συνελήφθησαν, χθες, Κυριακή, από αστυνομικούς της Αλεξανδρούπολης και Καβάλας.

Η πρώτη σύλληψη έγινε, χθες. Κυριακή, το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή του Έβρου, όπου αστυνομικοί συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, γιατί μετέφερε παράνομα πέντε μετανάστες, τους οποίους είχε αποκρύψει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην καρότσα του οχήματος. Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν κοντά στις Φέρες έναν ακόμη αλλοδαπό και μία Ελληνίδα, που είχαν μεταφέρει το παραπάνω όχημα, με πλαστές πινακίδες, σε προκαθορισμένο σημείο, όπου το παρέλαβε ο οδηγός – διακινητής, ο οποίος δεν είχε άδεια οδήγησης.

Στη δεύτερη περίπτωση, σήμερα, Δευτέρα, το πρωί, στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν αλλοδαπό διακινητή, γιατί μετέφερε παράνομα έναν μη νόμιμο μετανάστη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών και το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.