, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τα συλλυπητήρια της οικογένειας Τουρούτσικα για τον Σμηναγό Τσιτλακίδη

Οι γονείς του υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, ευχαρίστησαν τον κόσμο για τη συμπαράστασή του και έστειλαν το δικό τους μήνυμα στους γονείς του αδικοχαμένου κυβερνήτη του Phantom F4, Στάθη Τσιτλακίδη.

Η μητέρα του συγκυβερνήτη του μοιραίου Phantom, κα Σταυρούλα, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και είπε: «Αυτή τη στιγμή βγαίνω για να πω τα συλλυπητήρια στους γονείς του Στάθη. Η σκέψη μου αυτή τη στιγμή είναι πιο πολύ στη μητέρα του, που σαν μάνες ξέρουμε τι έχουμε περάσει και τι περνάμε. Θα μας ενώνει ο ίδιος πόνος γιατί τα παιδιά μας, ο Στάθης και ο Μάριος, τις τελευταίες ώρες της ζωής τους τις πέρασαν μαζί». Επιπλέον, ανέφερε, πως κάποια στιγμή θα επικοινωνήσει με τη μητέρα του Στάθη για να μιλήσουν κατ’ ιδίαν. «Ευχαριστώ το ελληνικό κράτος, μας φέρθηκε άψογα και ευχαριστώ όλο τον κόσμο που μας συμπαραστέκεται αυτές τις μέρες», απάντησε σε ερώτηση, επιβεβαιώνοντας ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, σχεδιάζει να διοργανώσει μια εκδήλωση για τις μητέρες που έχουν χάσει τα παιδιά τους για την πατρίδα.

Τα θερμά του συλλυπητήρια στους γονείς του Στάθη Τσιτλακίδη έστειλε και ο πατέρας του Μάριου, Κώστας Τουρούτσικας. «Ο πόνος για όλους τους πατεράδες ο ίδιος. Όταν χάνεις το παιδί σου, δεν έχει σημασία αν είναι πιλότος ή αγρότης. Έκλαψαν το δικό μου παιδί, άνθρωποι που δεν τον ήξεραν. Αρκεί και μόνο η σκέψη τους για ένα ξένο παιδί. Για μένα είναι κάτι το αδιανόητο», ανέφερε, τονίζοντας ότι η αγάπη όλης της Ελλάδας για τον γιο του μετριάζει- κάπως- την οδύνη του ενώ εξομολογήθηκε ότι ακόμη δεν έχει το κουράγιο να πάει στο νεκροταφείο, την τελευταία «κατοικία» του παιδιού του.Παράλληλα, ο τραγικός επίλογος του άτυχου νεαρού σμηναγού Στάθη Τσιτλακίδη, γράφτηκε σήμερα στο Νευροκόπι, όπου σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε η κηδεία του κυβερνήτη του μοιραίου Phantom που συνετρίβη στην Ανδραβίδα.

Φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο «αντίο» στον σμηναγό ενώ τραγική φιγούρα η σύντροφός του με την οποία ετοιμαζόταν να παντρευτεί. Η Μαρία, όπως φαίνεται σε φωτογραφίες του STAR, κατέρρευσε πάνω από τον τάφο του αγαπημένου της, την ώρα που τον αποχαιρετούσε. Η νεαρή γυναίκα καθ΄όλη τη διάρκεια της τελετής, κρατούσε σφιχτά στην αγκαλιά της τη φωτογραφία τους από τον αρραβώνα τους και ένα λευκό τριαντάφυλλο. Το νεαρό ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί τον Οκτώβριο και ετοίμαζαν τον γάμο τους.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.