, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Θα πεθάνω εδώ»: Έκκληση για βοήθεια 75χρονου μέσα από την Αττική Οδό – Πώς σώθηκε

Συγκλονίζει η απίστευτη περιπέτεια με αίσιο τέλος, του κ. Χρήστου ενός 75ου που μαζί με έναν ακόμη 79χρονο έμειναν για πάνω από 20 ώρες εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό λόγω του χιονιά.

Ο κ. Χρήστος απηύθυνε δραματική έκκληση για βοήθεια μέσω της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ και της εκπομπής «Σήμερα».

Φανερά φορτισμένος, κουρασμένος και ταλαιπωρημένος, ο κ. Χρήστος περιέγραψε πως βρισκόταν ακινητοποιημένος επί της Αττικής Οδού, μόλις 80 μέτρα πριν από τα διόδια της Κάτζας από τις 11.30 το πρωί της Δευτέρας.

Όπως είπε, κανένας δεν πέρασε να τους βοηθήσει και είχε μόνο ένα μπουκάλι νερό για να πιεί τα χάπια του για την καρδιά και την πίεση, τα καύσιμα στο αυτοκίνητο τελείωναν και τόσο ο ίδιος όσο και 79χρονος που ήταν μαζί του έτρεμαν από το κρύο.

«Ντρέπομαι και λυπάμαι», «θύματα θέλουνε;», φώναζε αγανακτισμένος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Μετά την έκκληση σε βοήθεια του κ. Χρήστου, η αστυνομία επικοινώνησε με τον σταθμό μας και τελικά οι δύο ηλικιωμένοι άνδρες απεγκλωβίστηκαν.

Μιλώντας ξανά στον ΣΚΑΪ μέσα από το στρατιωτικό όχημα στο οποίο επέβαινε, ο 75χρονος ευχαρίστησε με δάκρυα την εκπομπή «Σήμερα» για την σωτήρια παρέμβασή της

«Αν δεν ήσασταν εσείς, θα είχαμε πεθάνει εδώ», είπε χαρακτηριστικά στον Δημήτρη Οικονόμου και την Μαρία Αναστασοπούλου.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.