, Πέμπτη
23 Μαΐου 2024

search icon search icon

Θαρραλέος υπάλληλος απέτρεψε ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ

Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται εξέλιξη σε όλη τη Μεσσηνία για να εντοπιστεί ένας κακοποιός, ο οποίος εισέβαλε σε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ στους Γαργαλιάνους με σκοπό να το ληστέψει, τα ξημερώματα του Σαββάτου, αλλά βρήκε αντίσταση από τον θαρραλέο υπάλληλο.

Ο άγνωστος δράστης, που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, όρμησε ξαφνικά μέσα στο πρακτορείο κραδαίνοντας ένα όπλο και άρπαξε από το λαιμό τον 51χρονο υπάλληλο, προσπαθώντας να τον ακινητοποιήσει. Όμως εκείνος, αν και αιφνιδιάστηκε, αντέδρασε άμεσα παλεύοντας με τον επίδοξο ληστή, με αποτέλεσμα να πέσει το όπλο που κρατούσε και να το βάλει στα πόδια τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση, εγκαταλείποντας τα σχέδιά του.

Ο υπάλληλος ειδοποίησε την Αστυνομία και στο πρακτορείο έφτασαν άμεσα αστυνομικοί του τμήματος Τριφυλίας, οι οποίοι παρέδωσαν το όπλο που αποδείχθηκε replica στα εγκληματολογικά εργαστήρια όπου εξετάζεται για δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ παρέλαβαν και οπτικό υλικό από την κάμερα του πρακτορείου και άλλων καταστημάτων της περιοχής και το εξετάζουν προσπαθώντας να ταυτοποιήσουν τον δράστη.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.