, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: 16χρονος με τον πατέρα του έκλεβαν εταιρείες – Αντικείμενα πάνω από 35.000 ευρώ

Εξιχνιάσθηκαν περιπτώσεις κλοπών από διαμερίσματα και χώρους εταιρειών και οργανισμών, που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, στη Θεσσαλονίκη.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες συνολικά τρείς ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, κατά το χρονικό διάστημα Δεκεμβρίου 2022 – Μαρτίου 2023, 47χρονος άντρας με τον 16χρονο γιο του, αφαίρεσαν εργαλεία και σίδερα από εργοτάξια, καθώς και εξοπλισμό κλιματιστικών μηχανημάτων από ταράτσες κτιρίων όπου εδρεύουν εταιρείες και οργανισμοί, η χρηματική αξία των οποίων ξεπερνάει τις (35.000) ευρώ.

Επιπρόσθετα, τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, 24χρονη γυναίκα, από κοινού με συνεργούς της, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη, εισήλθαν παράνομα σε τρία διαμερίσματα, παραβιάζοντας τις ανασφάλιστες κεντρικές εισόδους, από τα οποία αφαίρεσαν χρήματα, πλήθος χρυσαφικών και ενδύματα. Η λεία τους ξεπερνάει τα (36.000) ευρώ, σύμφωνα με δηλώσεις των παθόντων.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.