, Τετάρτη
19 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Αυξημένα ντεσιμπέλ…αυξημένες συλλήψεις!

Σε οκτώ συλλήψεις υπευθύνων καταστημάτων προχώρησαν αστυνομικοί τις τελευταίες τρεις μέρες στη Θεσσαλονίκη, καθώς διαπιστώθηκε ότι η ηχοστάθμη των μηχανημάτων παραγωγής ήχου ξεπερνούσαν το προβλεπόμενο όριο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία: «Αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, διενεργούν συστηματικούς ελέγχους για την εφαρμογή της Νομοθεσίας που αφορά τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και την τήρηση των ορίων της στάθμης των θορύβων, με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν κατά το χρονικό διάστημα, από βραδινές ώρες της 09-02-2024 έως πρώτες πρωινές ώρες σήμερα 12-02-2024, αστυνομικοί των Αστυνομικών Τμημάτων Λευκού Πύργου, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Θερμαϊκού και Κορδελιού – Ευόσμου συνέλαβαν συνολικά οκτώ (8) άτομα, καθώς διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσαν σε ισάριθμα καταστήματα μηχανήματα παραγωγής ήχου, η ηχοστάθμη των οποίων ξεπερνούσε το προβλεπόμενο όριο.

Παρόμοιοι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.