fbpx

, Πέμπτη
23 Ιανουαρίου 2025

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Ακινητοποιημένα δεκάδες φορτηγά στα Μάλγαρα (ΦΩΤΟ)

Φωτογραφία Αρχείου

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα παραμένουν ακινητοποιημένα πάνω από 150 φορτηγά στα διόδια των Μαλγάρων.

Λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα», η Διεύθυνση Τροχαιας Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε την απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους βαρέων οχημάτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, στο ρεύμα πορείας με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα στον οδικό άξονα του Αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ, από τα διόδια Μαλγάρων έως τον κόμβο Κλειδίου.

Η απαγόρευση τέθηκε σε ισχύ από το Σάββατο (4/2) στις 23.00 και αναμένεται να λήξει με την ύφεση των καιρικών φαινομένων, τη στιγμή που η τροχαία Μαλγάρων διεξάγει συνεχείς ελέγχους σε όλα τα βαρέα οχήματα. Η απαγόρευση δεν ισχύει για τα οχήματα που έχουν τελικό προορισμό την Λάρισα.

Σύμφωνα με τους οδηγούς, που έρχονται κυρίως από Βουλγαρία, Τουρκία και Ρουμανία, βρίσκονται στο σημείο πάνω από 22 ώρες χωρίς τουαλέτα και πρόσβαση σε κάποιο κατάστημα για να προμηθευτούν είδη πρώτης ανάγκης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.