fbpx

, Παρασκευή
26 Ιουλίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 43χρονο για κατοχή ναρκωτικών – Βρέθηκαν ακόμη και σπόροι κάνναβης

Άνδρας συνελήφθη στην περιοχή του Ευόσμου από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης καθώς κατείχε μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης.

Από γλάστρες με κάνναβη έως πλαστικά φιαλίδια με σπόρους κάνναβης είχε στο σπίτι του ένας 43χρονος στις Συκιές, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Στη συνέχεια από την οικία του στην περιοχή των Συκεών κατασχέθηκαν:

– τρεις γλάστρες που περιείχαν από ένα δενδρύλλιο κάνναβης έκαστη,
– 12 πλαστικά γλαστράκια σποράς,
– ένα γυάλινο βαζάκι με ποσότητα σκόνης (ακατέργαστη πούδρα κάνναβης) συνολικού βάρους (28) γραμμαρίων,
– 242,3 γραμμάρια κάνναβης,
– ένα αυτοσχέδιο σύστημα καλλιέργειας κάνναβης,
– ένα ψηφιακή ζυγαριά και
– οκτώ πλαστικά φιαλίδια με σπόρους κάνναβης.

Το περασμένο διήμερο αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, σε διάφορες περιοχές της πόλης, συνολικά 15 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Από αυτούς, οι οκτώ νεαροί ημεδαποί συνελήφθησαν από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην περιοχή της Σταυρούπολης, καθώς στη θέα των αστυνομικών απομακρύνθηκαν σε διάφορα σημεία, απορρίπτοντας μία συσκευασία κάνναβης συνολικού βάρους 170 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας, τα οποία διέθεταν προς διακίνηση από κοινού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.