, Σάββατο
18 Μαΐου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Αποκλεισμός τμήματος της οδού Κονταξοπούλου λόγω ολοκλήρωσης εργασιών στο ρέμα Παππά

Από την Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 ως και την Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023, θα  αποκλειστεί για την κυκλοφορία των οχημάτων τμήμα της οδού Κονταξοπούλου, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του έργου «Άμεση αποκατάσταση τεχνικού στο ρέμα Παππά στη διασταύρωση με την οδό Κονταξοπούλου λόγω ζημιών από θεομηνία».

Ειδικότερα, για το παραπάνω χρονικό διάστημα (18 έως 22 Δεκεμβρίου 2023), θα υπάρχει πλήρης αποκλεισμός της πρόσβασης των οχημάτων στην οδό Κονταξοπούλου από τη συμβολή της με την οδό Νέστου έως τη συμβολή της με την οδό Παλαιολόγου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών (οδοί Θεσσαλονίκης, Υψηλάντου, Ελύτη, Αεροδρομίου- επισυνάπτεται σχετικό σχεδιάγραμμα) και έχει τοποθετηθεί η απαραίτητη οδική σήμανση για την διευκόλυνση των οδηγών (τοποθέτηση των οικείων πινακίδων, σηματοδοτών ή των διαγραμμίσεων στο οδόστρωμα).

Οι εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις συνοδεύονται επίσης από προσωρινή απαγόρευση στάθμευσης στις θέσεις που παρεμποδίζουν την εφαρμογή τους.

Πρόκειται για ένα απαραίτητο έργο που ενισχύει την αντιπλημμυρική προστασία και την οδική ασφάλεια στην περιοχή. Στο πλαίσιο αυτό ζητείται η κατανόηση των πολιτών για τον προσωρινό αποκλεισμό της κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού Κονταξοπούλου και η συμμόρφωση των οδηγών σύμφωνα με τις νέες κυκλοφορικές ρυθμίσεις.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.