, Δευτέρα
27 Μαρτίου 2023

Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες επισκέπτες στη φετινή Zootechnia – Εντυπωσιακές επιδείξεις με άλογα (ΦΩΤΟ + Video)

Μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του πρωτογενούς τομέα στην Ευρώπη, η Zootechnia που πραγματοποιείται στη ΔΕΘ, συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα κι αποτελεί σημείο αναφοράς για τη Θεσσαλονίκη.

Στη φετινή Zootechnia επαγγελματίες του πρωτογενούς τομέα και επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στην κτηνοτροφία και την πτηνοτροφία. Η έκθεση είναι η μοναδική εξειδικευμένη διοργάνωση στον τομέα των παραγωγικών ζώων στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Παρούσες στην έκθεση είναι όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις κτηνοτροφίας και πτηνοτροφίας, οι οποίες ενημερώνουν τους επισκέπτες και επαγγελματίες για τις δυνατότητες εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης της παραγωγής.

Η Zootechnia πλαισιώνεται από ένα παράλληλο πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν και συγκεντρώνουν πλήθος επισκεπτών το «Pet Festival», η έκθεση ζώων συντροφιάς και το «Σαλόνι Αλόγου», στο οποίο συμμετέχουν φορείς και ιδιώτες με δεκάδες άλογα, όπου σε μία διαμορφωμένη πίστα παρουσιάσουν παραστάσεις δεξιοτεχνίας, αρματοδρομίες κι άλλα δρώμενα.

Σε όλους τους χώρους του Pet Festival, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για έξυπνα και εκπαιδευτικά αξεσουάρ, παιχνίδια, υπηρεσίες περιποίησης και καλλωπισμού των κατοικίδιων. Παράλληλα, όσοι βρίσκονται στο Pet Festival παίρνουν μέρος σε πρωτότυπους διαγωνισμούς και κερδίσουν πολλά δώρα.

H Zootechnia θα είναι ανοιχτή κι αύριο, Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, από τις 10.00 το πρωί μέχρι και τις 19.00 το απόγευμα.