, Τετάρτη
22 Μαρτίου 2023

Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες επισκέπτες στο φετινό Money Show

Με μεγάλη οργανωτική επιτυχία και χιλιάδες επισκέπτες ολοκληρώθηκε χθες, Κυριακή το 31ο Money Show στο ξενοδοχείο Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης.

Το Money Show διοργανώθηκε από το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και την Organotecnica, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης), της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι εκδηλώσεις του Money Show από τις 27-29 Ιανουαρίου κορυφώθηκαν στο κεντρικό γκαλά του Σαββάτου 28 Ιανουαρίου, το οποίο διοργανώθηκε από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και από το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης με επίσημο ομιλητή τον Υφυπουργό Παρά τω Πρωθυπουργώ, κ. Ιωάννη Μπρατάκο (συνημμένες φωτογραφίες).

Στις 130 εκδηλώσεις του Money Show παρουσιάστηκαν εκδηλώσεις με άξονα την πολιτική, την οικονομία, την επιχειρηματικότητα, την οικολογία-πράσινη ανάπτυξη, την καινοτομία, τα κοινοτικά προγράμματα, την περιφερειακή-τοπική αυτοδιοίκηση και τον πολιτισμό.

Στο “πολυμορφικό” σκηνικό του Money Show συμμετείχε σχεδόν το σύνολο των παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, αλλά και της επιχειρηματικής κοινότητας.

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στο Money Show με την πραγματοποίηση εκδηλώσεων και με εκθεσιακή παρουσία από σημαντικούς φορείς & οργανισμούς όπως: Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Δήμος Θεσσαλονίκης, Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης), ΑΑΔΕ, Διμερή Επιμελητήρια, Σύνδεσμος Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ), Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, Προξενικό Σώμα, Επιμελητήριο Χαλκιδικής, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, EKETA, ΦΟΔΣΑ Κ. Μακεδονίας, Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης, Γραμματεία Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Ν. Θεσσαλονίκης, ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Δήμος Πρεβέζης, Αντιπεριφέρεια Πιερίας, ΕΛΓΟ Δήμητρα, Ινστιτούτο Κατά της Απάτης, Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς, καθώς και από μεγάλες εταιρείες όπως: Εθνική Ασφαλιστική (χορηγός τίτλου), Skywalker, Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας ΑΕ (ΕΔΑ ΘΕΣΣ ΑΕ), ZeniΘ, Hellenic Train, MOVYON, ALFA ROMEO, ELPEDISON, PWC, ΑΝΑΚΕΜ, Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, East West Hellas, VIMAR, ΞΑΝΘΑΚΗΣ ATE, ΟΛΘ, Link ΕΚΑΤΟΣ, Alpha Plan, Σαμαράς & Συνεργάτες, Μαργαρόπουλος & Συνεργάτες, Manager’s Office, Precious Minds κα.