Επί ποδός βρίσκονται οι αστυνομικοί των Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.
Στο πλαίσιο αυτό, από απογευματινές ώρες της περασμένης Τετάρτης, 27-11-2023 έως πρωινές ώρες σήμερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, σε διάφορες περιοχές του Νομού, συνολικά 36 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, ηρωίνης και κοκαΐνης.
- Δύο 20χρονων ημεδαπών, απογευματινές ώρες της 27-11-2023 από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία κάνναβης συνολικού βάρους 54,5 γραμμαρίων.
- 31χρονου ημεδαπού, από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας απογευματινές ώρες της 28-11-2023, διότι διαπιστώθηκε ότι κατείχε μία συσκευασία ηρωίνης βάρους 16,2 γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


