fbpx

, Τρίτη
18 Φεβρουαρίου 2025

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία φοιτητών στο ΑΠΘ

Σε νέα διαμαρτυρία κατά της πανεπιστημιακής αστυνομίας προχώρησαν σήμερα, Παρασκευή το μεσημέρι, φοιτητές στο ΑΠΘ, ύστερα από κάλεσμα φοιτητικών παρατάξεων και αυτόνομων σχημάτων.

Κρατώντας πανό συγκεντρώθηκαν μπροστά από το Κτίριο Διοίκησης του Πανεπιστημίου όπου φώναξαν συνθήματα διαμαρτυρόμενοι για την παρουσία αστυνομικών στο Ίδρυμα και κατά της διοίκησης του Αριστοτελείου.

Στη συνέχεια, συγκρότησαν πορεία η οποία – εν μέσω συνθημάτων – κινήθηκε προς τη Σχολή Θετικών Επιστημών για να καταλήξει λίγο αργότερα στην Πολυτεχνική Σχολή, όπου οι συγκεντρωθέντες διαλύθηκαν ειρηνικά.

ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.