, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Έκλεψε αυτοκίνητο και με την απειλή όπλου λήστεψε ζαχαροπλαστείο (Φώτο, Βίντεο)

Για ένοπλες ληστείες και κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου συνελήφθη 31χρονος στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για 31χρονο ημεδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστείες τελεσμένες κατά συρροή, παράβαση του Νόμου περί όπλων και για βία κατά δικαστικών υπαλλήλων.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος, μεσημβρινές ώρες της 14-01-2022 έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του εισήλθε σε ζαχαροπλαστείο στην περιοχή της Τούμπας και με την απειλή πιστολιού, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 65 ευρώ.

Πρωινές ώρες της 16-01-2022 αφαίρεσε σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο από την περιοχή της Ανάληψης, με το οποίο ξημερώματα της επόμενης ημέρας μετέβη σε κατάστημα ψιλικών στο κέντρο της πόλης, όπου με την απειλή πιστολιού αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 650 ευρώ και ακολούθως διέφυγε με το κλεμμένο όχημα.

Αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, απογευματινές ώρες χθες (18-01-2022), στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, εντόπισαν τον δράστη να κινείται με το αφαιρεθέν αυτοκίνητο στο κέντρο της πόλης και τον συνέλαβαν, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Σε έρευνα του οχήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε μία απομίμηση πιστολιού, καθώς επίσης στην οικία του και στην κατοχή του βρέθηκαν ενδύματα που φορούσε κατά την τέλεση των ληστειών.

Ο συλληφθείς, ο οποίος έχει απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις ληστειών, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Το κλεμμένο όχημα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.