, Πέμπτη
23 Μαΐου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 32χρονος που κατηγορείται για το μπαράζ εμπρησμών στο Λαγκαδά

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, ο 32χρονος που κατηγορείται για το μπαράζ εμπρησμών στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 32χρονος διώκεται για ζημιές που προκάλεσε – από εμπρησμό – σε συνολικά οκτώ σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ έβαλε φωτιά και σε ένα παράπηγμα, κατά τον τελευταίο μήνα.

Κατά πληροφορίες, από τον συνήγορό του προσκομίστηκαν στοιχεία που καταδεικνύουν ότι αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχιατρικής φύσεως, ενώ ο ίδιος κατά την απολογία του δεν έδωσε σαφείς εξηγήσεις για τα κίνητρα της πράξης του. Στο πλαίσιο της κύριας ανάκρισης που διενεργεί η ανακρίτρια, αποφασίστηκε η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Υπό αυτές τις συνθήκες, εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο, υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της αυτοπρόσωπης εμφάνισης μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.