fbpx

, Παρασκευή
26 Ιουλίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε 54χρονο και του άρπαξαν κοσμήματα – Χειροπέδες στους δράστες

Πρόκειται για δύο ημεδαπούς ηλικίας 16 και 15 ετών και δύο Αλβανοί ηλικίας 17 και 36 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου, για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία και αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες το μεσημέρι στην περιοχή του Κορδελιού, τα τρία νεαρά άτομα ασκώντας σωματική βία σε βάρους 54χρονου ημεδαπού, αφαίρεσαν από την κατοχή του μία αλυσίδα με σταυρό και μία βέρα.

Αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας εντόπισαν τον τελευταίο και του προσέφεραν τις Α’ βοήθειες, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα στο πλαίσιο αναζητήσεων συνέλαβαν τους προαναφερόμενους.

Στην κατοχή του ενός βρέθηκε η βέρα που αφαιρέθηκε, ενώ συνεχιζόμενης της αστυνομικής έρευνας, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 36χρονο, θείο ενός εκ των ανήλικων, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ο σταυρός.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ενώ τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.