, Τετάρτη
27 Σεπτεμβρίου 2023

Θεσσαλονίκη: Επίθεση σε τηλεοπτικό συνεργείο έξω από το γήπεδο του Άρη

Επίθεση έκανε ένας 45χρονος άνδρας σε μέλη τηλεοπτικού συνεργείου καθώς και στο βαν συνδρομητικού καναλιού κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα του Άρη έξω από το γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο 45χρονος άνδρας, κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στα τέλη του Δεκεμβρίου του 2022, άρχισε να χτυπά το φορτηγό όχημα του συνδρομητικού καναλιού της Nova, από το οποίο συντονίζεται η ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση.

Σύμφωνα με όσα είναι γνωστά μέχρι τώρα, ο 45χρονος χτύπησε τον 59χρονο ιδιοκτήτη του οχήματος αλλά και μία 54χρονη συνεργάτιδά του, η οποία προσπάθησε να λειτουργήσει πυροσβεστικά στην ένταση που δημιουργήθηκε. Τα δύο άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα, ταυτοποίησαν τα στοιχεία του ατόμου. Πρόκειται για 45χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απλή σωματική βλάβη, εξύβριση και αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.