, Δευτέρα
17 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Εργασίες καθαρισμού στην 15η Επαρχιακή Οδό Λαγκαδά – Ρεντίνας

Εργασίες καθαρισμού του ερείσματος στην 15η Επαρχιακή Οδό  Λαγκαδά-Ρεντίνας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 31 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες για τον καθαρισμό του ερείσματος (κοπή χόρτων και αποψίλωση δένδρων) κατά μήκος της 15ης Επαρχιακής Οδού Λαγκαδά-Ρεντίνας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το Κολχικό (μπροστά από τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης “VIOLETA”) έως τη Ρεντίνα (διασταύρωση με την Ε.Ο.2).

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 31 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023, με ώρα έναρξης τις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Λητής και το  Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.