, Παρασκευή
24 Μαΐου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη-Fly Over: Στις 22 Μαΐου εκδικάζει το ΣτΕ την αίτηση ακύρωσης του έργου

Το Συμβούλιο της Επικρατείας ανέβαλε για τις 22 Μαΐου την αίτηση ακύρωσης του λόγω μη κατάθεσης φακέλου από το δημόσιο, τη στιγμή που η αίτηση επρόκειτο να δικαστεί στις 16 Απριλίου.

Υπενθυμίζεται πως την Τρίτη (9/4) έγινε γνωστό πως «παγώνουν» τα έργα για την κατασκευή του Fly Over στη Θεσσαλονίκη, μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις προσφυγές του Συνδέσμου Κατοίκων Κωνσταντινουπολιτών, του Συλλόγου Προστασίας Σεϊχ Σου και του Συλλόγου Δρομέων Θεσσαλονίκης.

Μιλώντας για το θέμα στο Metropolis 95,5,ο νομικός σύμβουλος του Συνδέσμου Κατοίκων Κωνσταντινουπολιτών, Αλέξανδρος Αδαμίδης, τόνισε ότι η διαταγή εκδόθηκε, εκτιμώντας ότι, μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα βγει η απόφαση για το εάν θα συνεχιστούν τα έργα ή θα διατηρηθεί η προσωρινή διαταγή της αναστολής των έργων.

«Εμείς λέμε ότι είναι ένα έργο κακοσχεδιασμένο, δεν έχει γίνει μελέτη. Όμως υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα και κατά τη διάρκεια των εργασιών και της πραγματοποίησης του έργου», είχε τονίσει την Τρίτη, μεταξύ άλλων ο κ. Αδαμίδης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.