, Σάββατο
22 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Για πρώτη φορά στον Δ. Κορδελιού – Ευόσμου ομαδική έκθεση βιβλίου

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Παιδείας, Σχολικής Στέγης, Προσχολικής Αγωγής, Δραστηριοτήτων και συνεργασία με τις δύο Δημοτικές Βιβλιοθήκες Ευόσμου και Ελευθερίου Κορδελιού, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία ανάδειξης και προβολής των τοπικών συγγραφέων και ποιητών, οργανώνοντας για πρώτη φορά μια ομαδική έκθεση βιβλίου προς τιμή και αναγνώριση των πνευματικών δυνάμεων του Δήμου , των τοπικών συγγραφέων και ποιητών.

Η ομαδική Έκθεση θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την 23η Απριλίου η οποία έχει καθιερωθεί διεθνώς από την UNESCO ως Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και θα την εγκαινιάσει η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής της UNESCO και Πρόεδρος του Κέντρου UNESCO για τις Γυναίκες και την Ειρήνη στα Βαλκάνια κ. Καίτη Τζιτζικώστα.

Για την υλοποίηση αυτής πρωτοβουλίας ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Λευτέρης Αλεξανδρίδης καλεί όλες και όλους τους τοπικούς Συγγραφείς και Ποιητές να προσκομίσουν ένα αντίτυπο του βιβλίου ή των βιβλίων τους με ένα βιογραφικό τους, σε όποια από τις δύο Δημοτικές Βιβλιοθήκες ( Ευόσμου και Ελευθερίου Κορδελιού) επιθυμούν, προκειμένου να συγκεντρωθούν και ταξινομηθούν τα βιβλία τους για την Έκθεση, έως την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.