Τις ημέρες κορύφωσης του Hallween Party η Θεσσαλονίκη είχε κατακλυστεί από κόσμο ο οποίος επισκέπτονταν την πληθώρα των θεαματικών πάρτυ που λάμβαναν χώρα στη πόλη της Θεσσαλονίκης.

Το party όμως δεν περιορίστηκε μόνο στα διάφορα μαγαζιά και χώρους εκδηλώσεων αλλά και μέσα στον Θερμαϊκό. Έτσι, λοιπόν, φαντάσματα και μάγισσες γέμισε τις προηγούμενες ημέρες κόλπος της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο ενός διαφορετικού Halloween Party στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει η σελίδα «Όμορφα Ταξίδια», την εκδήλωση διοργάνωσαν τα μέλη του δραστήριου ThesSUP, της ομάδας που προωθεί στη Θεσσαλονίκη το SUP (Stand Up Paddling) που μεταφράζεται στα ελληνικά ως όρθια σανιδοκωπηλασία, ένα από τα πιο ανερχόμενα νέα αθλήματα στον κόσμο.

Επρόκειτο για το πρώτο «ThesSUP HALLOWEEN Party» κατά τη διάρκεια του οποίου οι περαστικοί είχαν την ευκαιρία να φωτογραφίσουν το πρωτόγνωρο αυτό θέαμα.






