ΚΑΡΦΙΤΣΑ
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
ΚΑΡΦΙΤΣΑ
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
No Result
View All Result
ΚΑΡΦΙΤΣΑ

Θεσσαλονίκη: «Η νταντά με κατήγγειλε για να με εκδικηθεί», λέει η 36χρονη που καταδικάστηκε για ξυλοδαρμό του βρέφους της

ΚΑΡΦΙΤΣΑ NEWS Αναρτήθηκε από ΚΑΡΦΙΤΣΑ NEWS
10/09/2024
Κοινωνία
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 λεπτά
0

Related Post

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 59χρονη βρέθηκε νεκρή με ζώνη στον λαιμό

Θεσσαλονίκη: Διώξεις για επικίνδυνη οδήγηση σε 19χρονο και 48χρονο

Μία τιμή στον Παναγιώτη Σπύρου που, ίσως, άργησε!

Έξυπνοι Δήμοι, ευτυχισμένοι πολίτες

Τη δική της εκδοχή σχετικά με το πως έγιναν τα καταγγελλόμενα περιστατικά δίνει η 36χρονη τραγουδίστρια – performer που καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε ποινή φυλάκισής δύο ετών και δέκα μηνών, καθώς κατηγορείται ότι χτύπησε με σφαλιάρες στο πρόσωπο το βρέφος της.

Μιλώντας στο protothema.gr η γυναίκα υποστηρίζει ότι ουδέποτε έχει ασκήσει βία στο ενάμιση ετών μωρό της, ούτε στον ανήλικο γιό της και ότι η νταντά που πρόσεχε το βρέφος τα βράδια που η ίδια εργαζόταν σε νυχτερινά μαγαζιά, την κατήγγειλε για εκδικητικούς και εκβιαστικούς λόγους. Συγκεκριμένα, ισχυρίζεται ότι η 74χρονη νταντά κατήγγειλε ψευδώς στην αστυνομία ότι εκείνη χτύπησε το βρέφος, επειδή λίγες ημέρες νωρίτερα αρνήθηκε να της δώσει κάποια χρήματα που της ζητούσε.

Τονίζει, δε, ότι από την ημέρα της καταγγελίας και της σύλληψής της έως και σήμερα, έχουν απομακρυνθεί τα παιδιά της από την ίδια – με προσωρινή εισαγγελική εντολή, με αποτέλεσμα να είναι ψυχολογικά ράκος.

«Ποτέ δεν έχω σηκώσει χέρι στα παιδιά μου, δίνω τα πάντα για να μη τους λείψει τίποτα. Μου απομάκρυναν τα παιδιά ενώ δεν έχω ζήσει ούτε για μία ημέρα χωρίς εκείνα», αναφέρει η γυναίκα, μιλώντας στη συνέχεια για όσα υποστηρίζει ότι έγιναν εκείνο το πρωινό, στις 26 Αυγούστου, που τη συνέλαβαν για την κακοποίηση του βρέφους της μετά από καταγγελία της 74χρονης νταντάς.

Για διαπληκτισμό με την νταντά μιλάει η 36χρονη

ΚλείσιμοΌλα ξεκίνησαν, όπως αναφέρει, όταν επέστρεψε στο σπίτι της το πρωί και διαπληκτίστηκε με την καταγγέλλουσα, επειδή δεν της έδινε το βρέφος της, ενώ ήθελε να πάει στην κουζίνα για να του κάνει γάλα και να το φροντίσει πριν πάει να ξεκουραστεί. «Τότε της πήρα το παιδί με έντονο τρόπο και το κράτησα στην αγκαλιά μου», λέει η 36χρονη, σημειώνοντας ότι μετά το καυγά με τη νταντά η 74χρονη άρχισε να φωνάζει ότι θα καλέσει την αστυνομία και έφυγε από το σπίτι.

«Όταν οι αστυνομικοί ήρθανε στο σπίτι εγώ τους μίλησα πολύ ευγενικά και τους είπα ότι η γυναίκα που έκανε την καταγγελία είχε αποχωρήσει. Επίσης, εκεί ήταν και τα δύο μου παιδιά και τους ρώτησα αν τα βλέπουν χτυπημένα, καθώς δεν είχανε κανένα τραύμα και ούτε έκλαιγαν. Ήταν δύο αστυνομικοί, μου ζήτησαν να τους ακολουθήσω στο Τμήμα και όταν τους είπα ότι δεν έχω που να αφήσω τα παιδιά, αφού ο σύζυγός μου ήταν στη δουλειά, ξεκίνησαν να γίνονται εξαιρετικά βίαιοι μαζί μου. Το βρέφος ήταν στην αγκαλιά μου και ο 12χρονος γιος μου ξεκίνησε να τους φωνάζει να με αφήσουν», σημειώνει.

Η 36χρονη υποστηρίζει ότι ουδέποτε επιτέθηκε στους αστυνομικούς και ότι η φρουτιέρα που κατηγορείται ότι τους πέταξε, κατά τη διάρκεια της σύλληψης, έπεσε στο πάτωμα όταν προσπάθησαν να τη συλλάβουν. «Με έσερναν ξυπόλητη στο περιπολικό και ο γιός μου τους φώναζε να με αφήσουν», αναφέρει.

Σχετικά με την απομάκρυνση των παιδιών της από την οικεία της, η τραγουδίστρια – performer αναφέρει ότι βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, δε μπορεί να φάει και από τότε κοιμάται στο παιδικό δωμάτιου καθώς δεν αντέχει μακριά από τα παιδιά της. «Τα παιδιά μου είναι η ζωή μου και μου τα απομάκρυναν βίαια» υπογραμμίζει.

Η νομική άποψη

Σε δήλωσή του στο protothema.gr, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την 36χρονη, Θοδωρής Καραγιάννης, αναφέρει:

«Η υπόθεση αυτή θα πρέπει να προσεγγιστεί και από την πλευρά της έδρας και από εμάς τους συνηγόρους με ιδιαίτερη ευαισθησία γιατί αφορά τη ζωή δύο μικρών παιδιών, καθώς αυτή είναι η βασικότερη συνέπεια της δικογραφίας και είναι σημαντικότερη των αμιγώς ποινικών συνεπειών.

Από τα στοιχεία που προκύπτουν και κυρίως από την κατάθεση της καταγγέλλουσας νταντάς σε συνδυασμό με την ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη, κατά τη γνώμη μας φαίνεται ότι η μητέρα δε χτύπησε το παιδί και η καταγγελία είναι ψευδής, χωρίς να μπορούμε να εντοπίσουμε εμείς τα κίνητρα αυτής.

Η πρωτοβάθμια απόφαση θεωρώ ότι δεν εκτίμησε ορθά τα υπάρχοντα στοιχεία, κάτι το οποίο δικαιολογείται, ιδιαίτερα στα πλαίσια του αυτοφώρου, όπου οι διαδικασίες είναι πολύ γρήγορες και πολλές φορές οδηγούν σε μη αιτιολογημένες αποφάσεις. Εξάλλου αυτός είναι και ο ρόλος των εφετείων να “αξιολογούν” πιο ψύχραιμα τις δικογραφίες και να αποδίδουν τη τελική κρίση.

Πάντως τέτοιες υποθέσεις, όπου αμφισβητείται η ειλικρίνεια της κατάθεσης του καταγγέλοντος που αποτελεί και το βασικό αποδεικτικό στοιχείο αναδεικνύεται η αρνητική χροιά που έχουν οι διατάξεις που προτείνονται για την αντιμετώπιση της οικογενειακής βίας, όπου ουσιαστικά υποτιμούν το ρόλο του δικαστή “αναγκάζοντας” τον να φυλακίζει κάθε κατηγορούμενο».

Η κατάθεση της νταντάς

Υπενθυμίζεται ότι, η 74χρονη νταντά κατήγγειλε στην αστυνομία και την περασμένη Παρασκευή επανέλαβε στο δικαστήριο, πως η 36χρονη κατηγορούμενη επέστρεψε στο σπίτι της μεθυσμένη από τη δουλειά της και χτύπησε το βρέφος της δύο φορές δυνατά στο πρόσωπο την ώρα που βρισκόταν στην αγκαλιά της νταντάς.

Πηγή: protothema.gr

Tags: Θεσσαλονίκη
Share214Tweet134Send

Σχετικά Άρθρα

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 17χρονη λόγω μέθης
Θεσσαλονίκη

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 59χρονη βρέθηκε νεκρή με ζώνη στον λαιμό

Μια σοκαριστική υπόθεση εκτυλίσσεται στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, καθώς μια 59χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε διαμέρισμα. Σύμφωνα με τις...

Αναρτήθηκε από Γιάννης Κοντογεώργος
30/03/2026
Θεσσαλονίκη: “Καπνός” έγινε 47χρονος μετά την απολογία του - Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης
Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Διώξεις για επικίνδυνη οδήγηση σε 19χρονο και 48χρονο

Στη Θεσσαλονίκη, οι εντατικοί έλεγχοι της Τροχαίας συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, εστιάζοντας σε παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ιδιαίτερη προσοχή...

Αναρτήθηκε από Γιάννης Κοντογεώργος
29/03/2026
Next Post

Άνοιγμα σχολείων την Τετάρτη με κινητά στις τσάντες - Όλες οι αλλαγές της νέας χρονιάς

 

Η εταιρεία με την επωνυμία “NK MEDIA GROUP” και κατ’ επέκταση η ιστοσελίδα που κατέχει αυτή “www.karfitsa.gr” συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).

LOGO_MHT-1

Μοναδικός αριθμός Μ.Η.Τ. 242122

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΠΡΩΤΟΣ

  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία & Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

© 2026 Karfitsa

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα

© 2025 Karfitsa