, Παρασκευή
24 Μαρτίου 2023

Θεσσαλονίκη: Έκκληση από συγγενείς του 34χρονου αγνοούμενου στην Α. Νικολούλη

Με την υπόθεση του αγνοούμενου Αρουτινιάν Αραϊκ που εξαφανίστηκε από τον Εύοσμο στη Θεσσαλονίκη στις 10 Νοεμβρίου, ασχολήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο στο «Φως στο Τούνελ» η Αγγελική Νικολούλη.

Στην αρχή της εκπομπής, η παρουσιάστρια συνδέθηκε με τη Θεσσαλονίκη, όπου και συγγενείς του αγνοούμενου πατέρα έκαναν δημόσια έκκληση για βοήθεια.

Ειδικότερα, η ξαδέλφη του αγνοούμενου, Ναταλία ανέφερε με τρεμάμενη φωνή. «Γεια σας, καλησπέρα. Παρακαλάμε πάρα πολύ. Είμαι η πρώτη του ξαδέλφη και αν κάποιος…» δήλωσε για να την διακόψουν τα δάκρυα της και να υπογραμμίσει η Αγγελική Νικολούλη πως «η κοπέλα είναι συγκινημένη. Στη σκέψη και μόνο γιατί έχει περάσει πολλά η οικογένεια. Έχει περάσει πολλά η οικογένεια, τώρα, τι να λέμε, Ναταλία μου».

 «Συγγνώμη» είπε, δυστακτικά η γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη και η Αγγελική Νικολούλη προσπαθώντας να της συμπαρασταθεί της είπε «μα τι λες τώρα, αγάπη μου; Τι συγγνώμη ζητάς; Είναι ο πόνος που ξεχειλίζει γιατί είναι ιδιαίτερη η υπόθεση».

 «Αν κάποιος τον έχει δει, τον είχε δει τουλάχιστον κάπου να μας το πούνε» συμπλήρωσε, εμφανώς συγκινημένη, η ξαδέλφη του αγνοούμενου πατέρα από την Θεσσαλονίκη. «Εντάξει, κορίτσι μου γλυκό. Θα έρθω πάλι κοντά σας και θα κάνουμε ότι μπορούμε. Θα κάνουμε ότι μπορούμε, κορίτσι μου γλυκό» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Να υπενθυμίσουμε ότι το “Χαμόγελο” είχε ενημερώσει στις 23/11 ότι το αυτοκίνητο του ενήλικου εντοπίστηκε ενώ ο ίδιος συνεχίζει να αναζητείται. Ο Αράικ Αρουτινιάν έχει ύψος 1,75 μ., έχει 70 κιλά βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια.