fbpx

, Παρασκευή
26 Ιουλίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Kαραμπόλα με όχημα του δήμου – Ένας σοβαρά τραυματισμένος (ΦΩΤΟ)

Τροχαίο ατύχημα μεταξύ τριών οχημάτων, με υλικές ζημιές σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης,με αποτέλεσμα ένας άντρας να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το ατύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 9:00 στη συμβολή των οδών Γούναρη με Τσιμισκή, όταν ένα μικρό φορτηγό του Δήμου Θεσσαλονίκης συγκρούστηκε με προπορευόμενο Ι.Χ. και από πίσω του «καρφώθηκε» το τρίτο αυτοκίνητο.

Το τροχαίο φαίνεται να προκλήθηκε όταν 60χρονος οδηγός υπέστη ανακοπή επάνω στο τιμόνι και προσέκρουσε σε προπορευόμενο όχημα, ενώ ενεπλάκη και όχημα του δήμου. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον οδηγό του πρώτου οχήματος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται στη Μονάδα Αναζωογόνησης σε κρίσιμη κατάσταση.

thessaloniki_trakarisma__2_

Αστυνομικοί της Τροχαίας βρίσκονται επί τόπου και ρυθμίζουν την κυκλοφορία ενώ η κίνηση των οχημάτων στην οδό Τσιμισκή, από το ύψος της Παύλου Μελά έως το ύψος της ΧΑΝΘ, γίνεται με χαμηλές ταχύτητες.

thessaloniki_trakarisma__4_

Protothema

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.