Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, λόγω διεξαγωγής κινηματογραφικών γυρισμάτων της ταινίας «DIRTY ANGELS», από την εταιρεία παραγωγής «DIRTY ANGELS MIKE».
Συγκεκριμένα, την Κυριακής 22 Ιανουρίου, δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Ανώνυμη οδό που συνδέει τον Α/Κ Κ7 (Συκεών – Επταπυργίου) της Περιφερειακής οδού με τους οικισμούς Εξοχής και Ασβεστοχωρίου, του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, από το ύψος περίπου 250 μέτρων μετά το ξενοδοχείο ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΝ με κατεύθυνση προς Εξοχή έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Εμμανουήλ Παππά (οδός που οδηγεί εντός Ασβεστοχωρίου).
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται, με την χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, διαμέσου της Περιφερειακής οδού έως τον Α/Κ Κ6 (Νεάπολης) και της Λεωφόρου Παπανικολάου.
Επισημαίνεται ότι οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ξεκίνησαν από σήμερα, Πέμπτη, από τις 07.00 το πρωί και θα συνεχιστούν μέχρι τις 18.00 το απόγευμα.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.








