, Παρασκευή
24 Μαΐου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Νέα καταγγελία για τον 37χρονο ιδιοκτήτη των σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη

Μία ακόμα φοιτήτρια αποκάλυψε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου πως το 2015, όταν σπούδαζε στην Κομοτηνή, ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη στη Θεσσαλονίκη, την ακολούθησε μετά τη δουλειά της μέχρι την πολυκατοικία, όπου εκείνη έμενε.

Ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκυλιών στη Θεσσαλονίκη έφτασε μέχρι την είσοδο του ασανσέρ της πολυκατοικίας με κατεβασμένο το παντελόνι του, όπως υποστήριξε η φοιτήτρια.

«Ήμουν φοιτήτρια στην Κομοτηνή. Ήταν 2 μετά τα μεσάνυχτα. Έφευγα από το μαγαζί που δούλευα και πήγαινα στο σπίτι μου. Εκείνος με ακολουθούσε, αλλά δεν τον κατάλαβα. Άνοιξα την πόρτα για να μπω στην πολυκατοικία και όπως κάλεσα το ασανσέρ, γύρισα γιατί άκουσα την έντονη αναπνοή του. Τότε τον είδα. Είχε κατεβάσει το παντελόνι του και… Τον έβρισα και εκείνος μου είπε: “Δεν θα σε πειράξω”. Ύστερα, μπήκα στο ασανσέρ και πήγα στο σπίτι μου», είπε.

Η φοιτήτρια απευθύνθηκε στις Αρχές, ωστόσο το δικό της δικαστήριο δεν έγινε ποτέ, καθώς το περιστατικό θεωρήθηκε πταίσμα.

«Δε με πείραξε αλλά ήταν προσβολή δημόσιας αιδούς. Μετά από μερικές ημέρες έδωσα κατάθεση στην αστυνομία και στον εισαγγελέα Κομοτηνής. Έχω βρεθεί σε δύο δικαστήρια, για την απόπειρα βιασμού σε άλλη κοπέλα. Το δικό μου δικαστήριο δεν έγινε ποτέ γιατί θεωρήθηκε πταίσμα γιατί δεν με ακούμπησε. Καταδικάστηκε, μπήκε φυλακή αλλά έμαθα ότι βγήκε πολύ σύντομα», είπε η φοιτήτρια.

«Θα έχουμε εξελίξεις»

O Τάσος Ντούγκας, δικηγόρος της οικογένειας της 50χρονης που κατασπάραξαν τρία σκυλιά στην Θεσσαλονίκη μίλησε στο “Live News” και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Ο πρώην σύζυγος του θύματος μαζί με τα παιδιά της έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και ψάχνουν την αλήθεια. Είναι συγκλονιστική αυτή η ιστορία, γιατί βλέπουμε στην αρχή ότι ο κατηγορούμενος άλλα πράγματα έλεγε, άλλα έγιναν κι άλλα αποδεικνύονται. Θεωρώ ότι σε λίγες μέρες θα έχουμε εξελίξεις που πολλοί δεν περιμένουν».

Σχετικά με την τρύπα που υπάρχει στον φράχτη του 37χρονου ανέφερε ο δικηγόρος: «Η τρύπα στον φράχτη δεν μπορούμε να ισχυριστούμε ότι έγινε από τα σκυλιά. Σήμερα που μετρήθηκε η συγκεκριμένη τρύπα έχει διάσταση 18 – 20 εκατοστά. Αυτά τα μεγαλόσωμα σκυλιά δεν υπάρχει περίπτωση να μπορούσαν να περάσουν από εκεί».

Και τόνισε ο κ. Ντούγκας: «Στην συγκεκριμένη υπόθεση βλέποντας και την παραβατικότητα του κατηγορούμενου δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα. Εμείς δεν δεχόμαστε τον ισχυρισμό ότι τα σκυλιά πέρασαν από την συγκεκριμένη τρύπα».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.