fbpx

, Σάββατο
27 Ιουλίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Νέες χιονοπτώσεις τα ξημερώματα – Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Νέες συννεφιές στην χώρα μας από το πρωί της Τρίτης. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, από τα ξημερώματα της Τρίτης θα έχουμε νέες χιονοπτώσεις από τα 300μ. και άνω σε Δράμα και Καβάλα και βορειότερα.

Το πρωί και μέχρι το μεσημέρι θα έχουμε κρύο και βροχές στη βόρεια Ελλάδα, αλλά και στη δυτική Ελλάδα. Αστατος θα είναι ο καιρός και στα κεντρικά όπως και στα ανατολικά νησιωτικά.

Από το μεσημέρι και μετά τα φαινόμενα θα ενταθούν στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Θεσσαλίας, της ΒΔ Στερεάς και τα κεντρικά της Πελοποννήσου, ενώ το βράδυ οι όποιες τοπικές τοπικές μπόρες θα μεταφερθούν στο ΒΑ Αιγαίο. Η θερμοκρασία αναμένεται το μεσημέρι να φτάσει τους 17 βαθμούς, τους 8 με 11 στα βόρεια, τους 21 στα νότια και τους 18 και 17 στα δυτικά και ανατολικά αντίστοιχα.
Στην Αττική, προς το ξημέρωμα ίσως βρέξει στα ανατολικά και στα νότια, ενώ νέες βροχές θα έχουμε το απόγευμα και μετά. Η θερμοκρασία από 7 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα θα έχουμε χιόνια από 300 και 400 μέτρα και άνω και νέες βροχές θα έχουμε από το μεσημέρι και μετά. Η θερμοκρασία από 6 έως 11 βαθμούς.

Την Τετάρτη φαινόμενα θα έχουμε στα νησιά του αν. Αιγαίου, αλλά και στα δυτικά της Ελλάδας.

Την Πέμπτη άστατος θα είναι ο καιρός στην Κρήτη και την Παρασκευή βροχές θα έχουμε στα ΒΔ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.