, Κυριακή
19 Μαΐου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Ο ιδιοκτήτης σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού

Σε αποκαλύψεις για τον 37χρονο, του οποίου τα σκυλιά κατασπάραξαν την 50χρονη Ελισάβετ, στη Θεσσαλονίκη, προχώρησε η εκπομπή “Live News”.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής “Live News”, ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη στη Θεσσαλονίκη, είχε κατηγορηθεί το 2010 για απόπειρα ληστείας μοτοσικλέτας στην Αλεξανδρούπολη. Τότε είχε εντοπιστεί και συλληφθεί από τις Αρχές.

Πέντε χρόνια αργότερα, τον Οκτώβριο του 2015 μπήκε σε είσοδο πολυκατοικίας και αυνανίστηκε μπροστά σε μία 20χρονη φοιτήτρια. Τότε, κατηγορήθηκε για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις. Με παρόμοιες κατηγορίες βρέθηκε αντιμέτωπος την ίδια χρονιά, στην Αλεξανδρούπολη, σε βάρος άλλης γυναίκας.

Το 2016 αποπειράθηκε να βιάσει την 20χρονη φοιτήτρια, κατά της οποίας είχε επιτεθεί τον Οκτώβριο του 2015. Η φοιτήτρια τον κατήγγειλε και η υπόθεση οδηγήθηκε στα δικαστήρια.

«Η απόπειρα βιασμού σε βάρος μου έγινε το 2016. Ήμουν φοιτήτρια στην Κομοτηνή. Πάλεψα μαζί του και στάθηκα τυχερή, γιατί βρέθηκε ένα παιδί εκείνη την ώρα στο σημείο, εκείνος τρομοκρατήθηκε και έφυγε», είπε αποκλειστικά στο MEGA η φοιτήτρια.

«Μάλιστα, ένας αστυνομικός τότε μου είχε πει ότι είχαν γίνει άλλες 6-7 επιθέσεις από εκείνον, αλλά τα κορίτσια δεν τον είχαν καταγγείλει. Έμενα στην Αλεξανδρούπολη τότε. Συνήθιζε να βγαίνει στην Κομοτηνή, γιατί εκεί είχε πολλές φοιτήτριες. Τότε είχε υποστηρίξει ότι τον είχα καλέσει σπίτι μου. Βρέθηκε, όμως, βίντεο που έδειχνε ότι με ακολουθούσε επί ώρα», κατέληξε.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.