, Κυριακή
26 Μαΐου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Ο πατέρας του ποδηλάτη που παρασύρθηκε από οδηγό – «Το παιδί πήγαινε από το πεζοδρόμιο»

Ο 17χρονος ποδηλάτης εξακολουθεί να βρίσκεται διασωληνωμένος στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης καθώς φέρει σοβαρά χτυπήματα στο πρόσωπο, ωστόσο φέρεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

«Δεν μπορώ να γνωρίζω ακόμα πώς μπορεί να έγινε το ατύχημα. Χθες την ώρα του τροχαίου έβρεχε κιόλας, έγινε έκθεση του συμβάντος και θα μάθουμε λεπτομέρειες σύντομα», λέει στο newsit.gr ο πατέρας του τραυματισμένου ποδηλάτη.

«Δεν μπόρεσα να πάω στο σημείο μέχρι στιγμής. Τι να κάνουμε όμως; Έγινε», προσθέτει ο ίδιος, ενώ αναφερόμενος στην 54χρονη οδηγό σημειώνει: «Δεν θα της πάρουμε το κεφάλι, τι να κάνουμε; Προέχει η υγεία του παιδιού και όλα τα άλλα γίνονται. Το βασικό είναι να είναι καλά το παιδί».

Περιγράφοντας το τι ακριβώς συνέβη και κινδύνεψε να χάσει ο γιος του τη ζωή του, ο ίδιος αναφέρει: «Χθες το απόγευμα πήγε στην περιοχή της Χαριλάου σε κάποιον συγγενή μας και επέστρεφε στο σπίτι. Τον έπιασε η βροχή λογικά. Εμάς μας ενημέρωσε η αστυνομία. Όταν πήγαν οι αστυνομικοί στο ατύχημα είχε ακόμα τις αισθήσεις του και έδωσε τα τηλέφωνά μας για να μας βρουν. Το παιδί πήγαινε από το πεζοδρόμιο κανονικά. Υπάρχει και διάβαση. Το πώς ακριβώς έγινε θα το δούμε…».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.