Θεσσαλονίκη: Ομάδα ανηλίκων επιτέθηκε με μεταλλικό σωλήνα σε αγόρι και κορίτσι στην Πολίχνη
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
Στιγμές τρόμου βίωσαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής ένας 16χρονος και μια 14χρονη στην περιοχή της Πολίχνης, στη Θεσσαλονίκη.
Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αναφέρει:
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν έξι (6) ανήλικους ημεδαπούς, σε βάρος των οποίων σχημάτισαν δικογραφία για σωματική βλάβη αδυνάμων ατόμων.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, βραδινές ώρες της 22-09-2024 στην περιοχή της Πολίχνης, οι ανωτέρω προσέγγισαν δύο ανήλικους (αγόρι – κορίτσι) και ένας εκ των συλληφθέντων επιτέθηκε με μεταλλικό αντικείμενο στο αγόρι, ενώ οι έτεροι ανήλικοι άσκησαν σωματική βία σε βάρος της κοπέλας.
Συνολικά κατασχέθηκαν ένας αναδιπλούμενος σουγιάς, ο οποίος βρέθηκε στην κατοχή του ενός συλληφθέντα, καθώς και το μεταλλικό αντικείμενο (σωλήνας) που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση, το οποίο βρέθηκε στον τόπο του συμβάντος.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.