, Δευτέρα
17 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Πατέρας κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες φίλες των παιδιών του

Óôéãìéüôõðá áðü ôçí ðüëç ôùí ÔñéêÜëùí ôçò åðïìÝíç ôçò øÞöéóçò ôïõ íÝïõ Ìíçìïíßïõ. ÁíÞëéêç åðáßôçò óôçí êåíôñéêÞ ãÝöõñá ôçò ðüëçò. (EUROKINISSI/ÈÁÍÁÓÇÓ ÊÁËËÉÁÑÁÓ)

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι τρίτεκνος πατέρας από τη Θεσσαλονίκη, κακοποιούσε σεξουαλικά τις τέσσερις ανήλικες φίλες των παιδιών του! Ο πατέρας, ο οποίος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, κατηγορείται για βιασμό, τετελεσμένο και σε απόπειρα, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και για κατάχρηση ανηλίκων, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Ο συγκεκριμένος άνδρας διέμενε με την οικογένειά του σε προάστιο της Θεσσαλονίκης. Οι τέσσερις ανήλικες  επισκέπτονταν το σπίτι του κατηγορούμενου, από το 2015 έως το 2019, καθώς ήταν φίλες των παιδιών του. Τα τρία κορίτσια (γεννημένα το 2010 και το 2009) διατηρούσαν φιλική σχέση με την ανήλικη κόρη του, ενώ το τέταρτο κορίτσι (γεννημένο το 2006), ήταν φίλη του ενός γιού του και συμμαθήτρια του άλλου του γιού.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2020, η μία από τις παθούσες βρήκε τη δύναμη και εξιστόρησε κάποιες από τις πράξεις στη μητέρα της, καθώς ο κατηγορούμενος την απειλούσε με μεγάλη τιμωρία, αν άνοιγε το στόμα της. Το κορίτσι ήταν ηλικίας  από 6 έως 9 χρονών, όταν βίωνε αυτό το μαρτύριο.

Ανάλογη σεξουαλική κακοποίηση βίωσε και η δεύτερη ανήλικη, σε ηλικία από 8 έως 10 χρονών, από το 2017 έως το 2019, ενώ το ίδιο διάστημα έκανε τα ίδια και στην τρίτη ανήλικη, όταν το κοριτσάκι ήταν ηλικίας 5 με 9 χρονών.

Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, στα μέσα του 2018, σεξουαλική κακοποίηση υπέστη από τον κατηγορούμενο και η τέταρτη ανήλικη, ηλικίας 12 χρονών (τότε),  που ήταν φίλη του ενός γιου του και συμμαθήτρια του άλλου του γιού.

Κατά την ανάκριση, ο συγκεκριμένος άνδρας αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται, ισχυριζόμενος ότι ουδέποτε βρέθηκε μόνος του με κάποια από τις ανήλικες παθούσες, ενώ χαρακτήρισε τα όσα κατήγγειλαν τα κορίτσια ως αποκυήματα της φαντασίας τους, λόγω ζήλιας.

Ωστόσο, από την προκαταρκτική ψυχολογική πραγματογνωμοσύνη που έγινε στις τέσσερις ανήλικες, προέκυψε ότι τα όσα αποκάλυψαν είναι πραγματικά περιστατικά και δεν οφείλονται σε επιδίωξη κάποιου οφέλους ή σε άλλους λόγους.

Πηγή: ertnews.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.