ΚΑΡΦΙΤΣΑ
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
ΚΑΡΦΙΤΣΑ
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
No Result
View All Result
ΚΑΡΦΙΤΣΑ

Θεσσαλονίκη: Πεθερά «μαλλιοτραβήχτηκε» με την πρώην νύφη της – Κατέληξαν στα δικαστήρια

ΚΑΡΦΙΤΣΑ NEWS Αναρτήθηκε από ΚΑΡΦΙΤΣΑ NEWS
25/04/2023
Κοινωνία
Χρόνος Ανάγνωσης: 1 λεπτό
0
Θεσσαλονίκη: Άνδρας εισέβαλε με όπλο σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης συνεχίστηκε μια οικογενειακή διαμάχη με πρωταγωνιστές την πεθερά, τη νύφη και τον εν διαστάσει σύζυγο, μετά τον τελευταίο έντονο καβγά ο οποίος περιλάμβανε από ύβρεις μέχρι… μαλλιοτραβήγματα και αλληλομηνυσεις.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο και όσα έγιναν γνωστά κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, όλα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής έξω από την πολυκατοικία όπου διαμένουν αμφότεροι οι καταγγελοντες – κατηγορούμενοι, στην περιοχή της Σταυρούπολης.

Η νύφη κατήγγειλε ότι η πεθερά, κατέβηκε ξυπόλητη από το σπίτι της με τις πιτζάμες, και σε έξαλλη κατάσταση, την ακολούθησε ως το αυτοκίνητο και της επιτέθηκε τραβώντας την από τα μαλλιά, την έβρισε αισχρά και επιχείρησε να την βγάλει από το όχημα για να της προκαλέσει κακό. Επιπλέον, κατήγγειλε ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της, λίγη ώρα νωρίτερα, την έπιασε από το λαιμό, την κόλλησε στον τοίχο και την έβρισε.

Από την άλλη μεριά, η πεθερά κατήγγειλε στην αστυνομία ότι η νύφη ήταν εκείνη που της επιτέθηκε, όταν την τράβηξε από το χέρι και την γρατσούνησε με τα νύχια της και τα κλειδιά που κρατούσε, τη στιγμή που κατέβηκε να πάρει τον φάκελο με την αγωγή από το γραμματοκιβώτιο. Τέλος, ο γιος υπέβαλε μήνυση για εξύβριση στην εν διαστάσει σύζυγό του και στο δικαστήριο υποστήριξε την εκδοχή της μητέρας του.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τούς έκρινε όλους ένοχους για εξύβριση, ενώ η πεθερά κρίθηκε ένοχη για ενδοοικογενειακή απειλή. Στη νύφη επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης επτά μηνών, στον άνδρα πέντε και στην πεθερά δέκα μηνών. Οι ποινές ανεστάλησαν επί τριετίας και έτσι οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Related Post

Τα σκυλιά μπορούν να διακρίνουν συναισθήματα στα πρόσωπα ανθρώπων, σύμφωνα με μελέτη

Γάμοι-υπερπαραγωγές στην Ελλάδα: Στα 157.000 ευρώ το μέσο κόστος

Από σήμερα μόνο με νέου τύπου ταυτότητα ή διαβατήριο τα ταξίδια στο εξωτερικό

Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης: Ενέργειες για την κρατική αρωγή προς τους πυρόπληκτους

Η κατάθεση της νύφης

Όπως έγινε γνωστό το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε το 2021 και κατά τη διάρκεια του γάμου του αγόρασαν ένα σπίτι μαζί, το οποίο βρίσκεται στην ίδια πολυκατοικία με τα πεθερικά της νύφης. Μόλις χώρισαν, η γυναίκα συνέχισε να μένει στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου ενώ ο άντρας μετακόμισε στον πέμπτο όροφο, μαζί με τους γονείς του. Το συγκεκριμένο σπίτι και η διαμάχη που έχει ξεσπάσει σχετικά με την πώληση, φαίνεται πως είναι ο βασικός λόγος που σημειώνονται συχνά καβγάδες μεταξύ των δύο πλευρών

Πρώτη στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε η νύφη, η οποία υποστήριξε, μεταξύ άλλων, πως δέχθηκε επίθεση από την πεθερά της καθώς εκείνη νευρίασε που έστειλε αγωγή κατά του γιου της.

Κλείσιμο«Γύρισα από τη δουλειά και στάθμευσα το αυτοκίνητο απέναντι από την πολυκατοικία. Συνάντησα τον πρώην σύζυγο στην είσοδο, ήρθε στο μέρος μου και κόλλησε το πρόσωπό του στο δικό μου. Μου είπε “τι κάνεις μωρή σα…ρα”. Δεν απάντησα. Δέκα λεπτά αργότερα κατέβηκα από το σπίτι για να πάω στο αυτοκίνητο και να φύγω. Η μητέρα του με παρακολουθούσε από την κάμερα που υπάρχει στο κουδούνι και μόλις με είδε με έβριζε. Φώναζε “τι κάνεις μωρή που…να, θα δεις τι θα σου κάνω μωρή που…να, τι έχει να γίνει”».

«Μόλις μπήκα στο αυτοκίνητο, μέχρι να βάλω τη ζώνη μου, την είδα να τρέχει αλλόφρων και ξυπόλητη προς τα εμένα. Προσπάθησα να κλείσω τις ασφάλειες, αγχώθηκα. Κρατούσε στα χέρια της την αγωγή που έστειλαν στον γιο της. Την κόλλησε στο τζάμι, άνοιξε την πόρτα και με έπιασε από τα μαλλιά. Με τραβούσε για να με σύρει έξω και έβριζε. Φώναζα για βοήθεια και κάλεσα την αστυνομία», κατέθεσε η γυναίκα.

Σύμφωνα με την ίδια, σε όλη τη διάρκεια του περιστατικού, κρατούσε δυνατά με τα χέρια της το τιμόνι, προκειμένου να μην καταφέρει η πεθερά της να την βγάλει από το όχημα. «Μόλις βγήκε η γειτόνισσα και φώναζε “τι κάνεις στο κορίτσι” τότε ανέβηκε στο καπό του αυτοκινήτου. Κρατούσα το τιμόνι γιατί φοβήθηκα ότι θα με βγάλει έξω, θα με σύρει στον δρόμο και θα μου δημιουργήσει πρόβλημα. Εγώ φώναζα για βοήθεια», σημείωσε.

«Με πήρε η μητέρα μου τηλέφωνο και λέει ”τρέχα γιατί μου επιτίθεται”. Όταν έφτασα εκεί η πρώην μου έβριζε και φώναζε. Με προκαλεί σε όλη την περίοδο που διανύουμε μετά την αίτηση διαζυγίου. Εκείνη την ημέρα η μητέρα μου κατέβηκε να πάρει τον φάκελο με την αγωγή. Τον είχα δει νωρίτερα στο γραμματοκιβώτιο αλλά δεν ήθελα να τον ανοίξω και να χαλαστω», τόνισε ο εν διαστάσει σύζυγος στη κατάθεσή του.

Η κατάθεση της πεθεράς



Από την πλευρά της, η μητέρα του τόνισε πως κατέβηκε για να πάρει την αγωγή και τότε συνάντησε την πρώην νύφη της, η οποία την εξύβρισε με χαμηλή φωνή και τότε εκείνη της ζήτησε τον λόγο.

«Άκουσα κάτι να “μουρμουράει” και της λέω “πες το τουλάχιστον να το ακούσω”. Τότε με τράβηξε από το χέρι και με γρατσουνησε. Κρατούσε κλειδιά στα χέρια. Αυτό έγινε στο πλατύσκαλο της οικοδομής. Μόλις πήγε στο αυτοκίνητο την ακολούθησα και της είπα να περιμένει να έρθει το περιπολικό. Ήθελε να φύγει και της έλεγα όχι. Δεν έγινε κάτι μέσα στο αυτοκίνητο, μπήκε και περίμενε», υποστήριξε η πεθερά, ενώ αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έβρισε και χτύπησε την πρώην νύφη της.

«Έκανα πολλές φορές πίσω, δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες. Κάποτε θα φτάναμε εδώ. Δεν αφήνει να βγει το διαζύγιο. Έχει εμμονή. Εκείνη ήρθε σε εμένα όχι εγώ. Εγώ απλά της μίλησα», είπε.

πηγή protothema.gr

Tags: Θεσσαλονίκη
Share213Tweet133Send

Σχετικά Άρθρα

Τα σκυλιά μπορούν να διακρίνουν συναισθήματα στα πρόσωπα ανθρώπων, σύμφωνα με μελέτη
Κοινωνία

Τα σκυλιά μπορούν να διακρίνουν συναισθήματα στα πρόσωπα ανθρώπων, σύμφωνα με μελέτη

Έρευνα του Πανεπιστημίου της Βιέννης δείχνει ότι οι σκύλοι μπορούν να διακρίνουν συναισθήματα στα ανθρώπινα πρόσωπα, προσφέροντας νέα στοιχεία για...

Αναρτήθηκε από KARFITSANEWS
11/08/2026
Γάμοι-υπερπαραγωγές στην Ελλάδα: Στα 157.000 ευρώ το μέσο κόστος
Ελλάδα

Γάμοι-υπερπαραγωγές στην Ελλάδα: Στα 157.000 ευρώ το μέσο κόστος

Ο γαμήλιος τουρισμός εξελίσσεται σε δυναμικό κλάδο της ελληνικής οικονομίας, με έναν γάμο να μπορεί να ξεπεράσει σε αξία τα...

Αναρτήθηκε από KARFITSANEWS
10/08/2026
Next Post
Στο Βερολίνο ο Τσίπρας – Θα συναντηθεί με τον Όλαφ Σολτς

Πού θα κάτσει άραγε η… μπίλια του Αλέξη;










Η εταιρεία με την επωνυμία “POLITICAL MEDIA GROUP A.E.” και κατ’ επέκταση η ιστοσελίδα που κατέχει αυτή “www.karfitsa.gr” συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).
LOGO_MHT-1

Μοναδικός αριθμός Μ.Η.Τ. 262048

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΠΡΩΤΟΣ

  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία & Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

© 2026 Karfitsa

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα

© 2025 Karfitsa