, Δευτέρα
17 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν για τα γυρίσματα της χολιγουντιανής ταινίας «The Bricklayer»

ÓõëëáëçôÞñéï ôçò ÁÄÅÄÕ óôçí ÁèÞíá óôï ðëáßóéï ôçò 48ùñçò áðåñãßáò óôï Äçìüóéï ôçí ÔåôÜñôç 18 áñôßïõ 2014. (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι λόγω κινηματογραφικών γυρισμάτων θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

i) Από ώρα 16.00 της Πέμπτης 17 Μαρτίου έως ώρα 12.00 της Παρασκευής 18 Μαρτίου, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Ερμού (δεξιό μέρος του οδοστρώματος, με κατεύθυνση από την Πλ. Αριστοτέλους προς την οδο Ελ. Βενιζέλου),  από τον πεζόδρομο Μενεξέ έως την οδό Ελ. Βενιζέλου.

ii) Από ώρα 17.00 της Πέμπτης 17 Μαρτίου έως ώρα 18.00 της Παρασκευής 18 Μαρτίου, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στις οδούς :

– Συγγρού (εκατέρωθεν), από την οδό Ερμού (Πλ. Χρηματιστηρίου) έως την οδό Εγνατία,

Βηλαρά (εκατέρωθεν), από την οδό Βαλαωρίτου έως την οδό Συγγρού,  

Καθολικών (εκατέρωθεν), από την οδό Τύπου έως την οδό Βηλαρά και 

Πάικου (εκατέρωθεν), από την οδό Συγγρού έως την οδό Καποδιστρίου.

iii) Από ώρα 21.00 της Πέμπτης 17 Μαρτίου έως ώρα 18.00 της Παρασκευής 18 Μαρτίου δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Ι. Δραγούμη (δεξιό μέρος του οδοστρώματος, ως προς την κίνηση των οχημάτων), από την οδό Βαλαωρίτου έως την οδό Ερμού.

iv) Από ώρα 06.00 έως ώρα 18.00 της Παρασκευής 18 Μαρτίου, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις οδούς:

– Συγγρού, από την οδό Ερμού (Πλ. Χρηματιστηρίου) έως την οδό Εγνατία,  

– Βηλαρά, από την οδό Βαλαωρίτου έως την οδό Συγγρού,

Καθολικών, από την οδό Τύπου έως την οδό Βηλαρά και

Πάικου, από την οδό Συγγρού έως την οδό Καποδιστρίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Εγνατία, Βαλαωρίτου, Ι. Δραγούμη, Βαλαωρίτου, Καποδιστρίου, Τύπου, Ερμού και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

v) Από ώρα 08.00 της Παρασκευής 18 Μαρτίου έως ώρα 18.00 του Σαββάτου 19 Μαρτίου, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στις οδούς: Βύζαντος (εκατέρωθεν), από την οδό Άθωνος έως την οδό Γοργία, Άθωνος (εκατέρωθεν), από την οδό Δημ. Πολιορκητού έως την οδό Πυθαγόρα.

vi) Από ώρα 16.00 της Παρασκευής 18 Μαρτίου έως ώρα 18.00 του Σαββάτου 19 Μαρτίου, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Ολυμπιάδος (δεξιό μέρος του οδοστρώματος, κατεύθυνση από οδό Ελευσίνας προς οδό Δημ. Πολιορκητού), από την οδό Ατελίδη Θέμιδος έως την οδό Δημ. Πολιορκητού.

vii) Από ώρα 17.00 της Παρασκευής 18 Μαρτίου έως ώρα 18.00 της Τετάρτης 23 Μαρτίου δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Στεργίου Πολυδώρου (εκατέρωθεν), από την οδό Ακροπόλεως έως την οδό Χαράλαμπου Μούσκου.

viii) Από ώρα 06.00 έως ώρα 18.00 του Σαββάτου 19 Μαρτίου, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις οδούς:

– Βύζαντος, από την οδό Άθωνος έως την οδό Ελευσίνας,

– Άθωνος, από την οδό Δημ Πολιορκητού έως την οδό Ελευσίνας και   

– Ιάσονος, από την οδό Δημ Πολιορκητού έως την οδό Άθωνος

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ολυμπιάδος, Δημ. Πολιορκητού, Ελευσίνας, Περσέως και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Επίσης, από ώρα 12.00 έως ώρα 18.00 του Σαββάτου 19 Μαρτίου, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις οδούς: Δημ. Πολιορκητού, από την οδό Ολυμπιάδος έως τον πεζόδρομο Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου και Περσέως, από την οδό Ολυμπιάδος έως την οδό Κλειούς

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ολυμπιάδος, Ελευσίνας, Στεφ. Δραγούμη, Κλειούς και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.