, Κυριακή
28 Μαΐου 2023

Θεσσαλονίκη: Πολίτες διαμαρτυρήθηκαν για την απαξίωση του «Κήπου του Νερού» (ΦΩΤΟ)

Για την «καταστροφή του Κήπου του Νερού» διαμαρτυρήθηκαν σήμερα, Κυριακή, το μεσημέρι οι Φίλοι της Νέας Παραλίας.

«Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, ξεκίνησε με τυμπανοκρουσίες από την αντιδημαρχία Πρασίνου, η στην κυριολεξία καταστροφή του Κήπου του Νερού, όπως αποδείχθηκε και μετά την παράδοση του εν λόγω έργου (με χρήματα των δημοτών)», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι διαμαρτυρόμενοι.

«Η υπόσχεση-δέσμευση του Αντιδημάρχου κ. Σωκράτη Δημητριάδη να παραδοθεί καλύτερος από ό,τι ήταν, αποτελεί ανέκδοτο εκ του αποτελέσματος, αφού γινόμαστε μάρτυρες ασχήμιας, κακοτεχνιών και εγκατάλειψης, μετατρέποντάς τον σε βρώμικο βάλτο περιστοιχισμένο από μπετόν», τόνισαν.

«Η καταστροφή του Κήπου του Νερού έχει ονοματεπώνυμο: Κώστας Ζέρβας Δήμαρχος Θεσσαλονίκης», ανέφερε σε ανάρτηση του πριν από λίγες μέρες ο αρχιτέκτονας της Νέας Παραλίας Πρόδρομος Νικηφορίδης.

Σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωσή τους, διεκδικούν την επαναφορά του Κήπου του Νερού στην αρχική του μορφή, όπως αυτή μελετήθηκε και παραδόθηκε από τους δημιουργούς του, Bernard Cuomo-Πρόδρομο Νικηφορίδη, αποσπώντας τον θαυμασμό και κατακτώντας ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: