, Παρασκευή
14 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Πώς έγινε η παράσυρση μητέρας και βρέφους – Περνούσε τη διάβαση με το καρότσι (ΦΩΤΟ+Video)

Άγιο είχαν μία μητέρα με το μόλις 14 μηνών μωράκι της, που έπεσαν θύματα τροχαίου με παράσυρση στη Θεσσαλονίκη, και οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο.

Το τροχαίο συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης (30.05.24), όταν η μητέρα περνούσε διάβαση στη Λεωφόρο Γεωργίου Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη, κρατώντας το καρότσι, όπου μέσα ήταν το μωράκι, και παρασύρθηκαν από ένα αυτοκίνητο.

Μητέρα και βρέφος οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο και υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του newsit.gr, είναι ευτυχώς και οι δύο καλά στην υγεία τους.

Από την πλευρά του, ο οδηγός που παρέσυρε μαμά και παιδί, μιλώντας στο newsit.gr, δηλώνει πως «ήταν λάθος του».

«Ήμουν στον δρόμο με το αυτοκίνητο και δυστυχώς δεν υπάρχει καλή σήμανση. Ξαφνικά πετάχτηκε η γυναίκα με το παιδί στο καροτσάκι και ίσα ίσα την ακούμπησα. Έπεσε το καροτσάκι με το βρέφος κάτω στον δρόμο. Δόξα το Θεό μαθαίνω ότι είναι καλά το παιδί, δεν έπαθε κάτι», επισημαίνει.

Δείτε το βίντεο από το σημείο της παράσυρσης εδώ

Και προσθέτει: «Εγώ σταμάτησα αμέσως, ήταν λάθος μου και δεν αποποιούμαι τις ευθύνες μου. Γνωρίζω την περιοχή και ξέρω ότι δεν πρέπει να τρέχουμε».

Την ίδια ώρα, ο πατέρας του βρέφους περιγράφει το σκηνικό της παράσυρσης στο newsit.gr, καθώς όπως λέει, ήταν παρών.

«Ήμουν μπροστά στο περιστατικό, ήμουν ακριβώς απέναντι στο αυτοκίνητο και περίμενα τη γυναίκα μου να περάσει γιατί γνωρίζω πως είναι επικίνδυνος ο δρόμος. Δεν σταματάνε στις διαβάσεις οι οδηγοί γενικώς.

Η γυναίκα μου περνούσε τη διάβαση, ο οδηγός δεν έτρεχε υπερβολικά και την είδε περίπου στα 30-40 μέτρα πριν. Μάλιστα η γυναίκα μου προχωρούσε πρώτα αυτή και είχε το καρότσι από την πίσω μεριά για ασφάλεια. Ο κύριος ούτε είδε τίποτα. Χτύπησε τη γυναίκα, χτύπησε το καρότσι, ήρθε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο», δηλώνει.

Και καταλήγει: «Ήμουν πολύ σίγουρος ότι κάποια στιγμή μπορεί να γινόταν γιατί δεν σταματάει κανένας και δεν προσέχει κανένας. Το μωρό θα μείνει στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις. Φαίνεται αρχικά ότι δεν έπαθε τίποτα και είναι καλά, άλλα θα πρέπει να γίνουν όλες οι εξετάσεις για να είμαστε σίγουροι».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.