, Τρίτη
25 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Προβλήματα υδροδότησης αύριο σε δύο περιοχές της πόλης

Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι αύριο, Τρίτη 22/3/2022, από τις 8:00 έως τις 11:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού Φ110 στη συμβολή των οδών Αντώνη Τρίτση και Ποσειδώνος, του Δήμου Πυλαίας–Χορτιάτη.

Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην οδό Αντώνη Τρίτση (γήπεδο μπάσκετ ΠΑΟΚ) καθώς και στις παρακείμενες οδούς του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη. “Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση“, σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Προβλήματα υδροδότησης και στον Εύοσμο

Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι αύριο, Τρίτη 22/3/2022, από τις 9:00 έως τις 14:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού Φ100 στις συμβολές των οδών Ευφροσύνης–Μουσών και Ευφροσύνης–Ανδρομάχης του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου.

Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις περιοχές που περικλείονται από τις οδούς Μαιάνδρου – Ρωξάνης–Τερψιχόρης–Ευφροσύνης, καθώς και στις παρακείμενες οδούς, του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου. “Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση“, σημειώνει η ΕΥΑΘ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.