fbpx

, Παρασκευή
26 Ιουλίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: «Σε κρίση κατάσταση παραμένει ο 23χρονος» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας (Video)

Απολογείται αυτήν την ώρα ο 25χρονης τραπερ για την άγρια επίθεση του φοιτητή με τον δικηγόρο της οικογένειας του 23χρονου , Παύλο Καρκάλη να τονίζει πώς « Ο 23χρονος βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση παραμένει για 11η μέρα διασωληνωμένος».

Ο 25 χρονος τραπερ κατηγορείται μαζί με ένα ακόμη άτομο, για την άγρια επίθεση εναντίον του 23χρονου φοιτητή.

Ο συνήγορος της οικογένειας του 23χρονου φοιτητή Παύλος Καρκάλης σε δηλώσεις του έξω από το δικαστικό Μέγαρο, την ώρα της απολογίας του τραπερ, δήλωσε:

«Ο 23χρονος βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση παραμένει για 11η μέρα διασωληνωμένος. Ευχόμαστε όλοι να επανέλθει το παιδί γιατί αυτό είναι το κύριο μέλημα μας. Η κατασταση του είναι ακόμη κρίσιμη και είναι διασωληνωμένος. Καταρχήν να πούμε ότι η ποινική διαδικασία είναι σε εξέλιξη λ, έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη στις εισαγγελικές και ανακριτικές αρχές, επιτελούν θεωρούμε το έργο τους. Εμάς μας ενδιαφέρει να αποδοθεί δικαιοσύνη για αυτήν την βαρύτατη πράξη που έγινε εις βάρος του Παναγιώτη. Είμαι βέβαιο ότι τόσο ο κατηγορούμενος ο οποιος απολογείται αυτή την στιγμή όσο και ο έτερος, ο οποιος πιθανολογώ ότι θα συλληφθεί τις επόμενες μέρες, έχουν διαπράξει θα βαρύτατη πράξη διώκονται είδη για απόπειρα ανθρωποκτονίας».

Τέλος σε ερώτηση από τους δημοσιογράφους για το πως ξεκίνησε ο καβγάς ο κ. Παύλος Καρκάλης επισήμανε πως η παρέα του 23χρονου, βλέποντας τον τράπερ είπαν ο ένας στον άλλον «αυτός είναι γνωστός» και τότε ακολούθησε η επίθεση.

Να σημειωθεί πως ο 25 χρόνος παραμένει υπό κράτηση μετά τη σύλληψή του από τα ξημερώματα του Σάββατο και αυτή την ώρα απολογείται ενώπιον της Ανακρίτριας.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.