, Παρασκευή
24 Μαΐου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: «Δεν είναι καλά σκυλιά, είναι δολοφόνοι» – Σοκαριστική μαρτυρία του κηπουρού της 50χρονης (Video)

Ο Νίκος Λαζαρίδης, ο κηπουρός που βρισκόταν μαζί με την αδικοχαμένη 50χρονη, την οποία σκότωσαν τρία σκυλιά, στη Θεσσαλονίκη, περιέγραψε στον Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News” τις δραματικές στιγμές που έσωσε, προσπαθώντας να την σώσει.

«Δεν είδα μέσα τι έγινε. Δεν άκουσα τίποτα γιατί κούρευα με το εργαλείο μου. Άκουσα ένα γάβγισμα μόνο αλλά νόμιζα πως ήταν μακριά. Πέρασε ένας γείτονας με το αυτοκίνητο και μου έκανε νόημα. Κοίταξα πάνω από τους θάμνους αλλά δεν έβλεπα κάτι. Μου είπε ο γείτονας “περίμενε εκεί” και έφυγε. Επέστρεψε και πυροβόλησε κάποια στιγμή και κατάλαβα πως κάτι έγινε με τα σκυλιά. Κατέβηκα από τη σκάλα να δω τι γίνεται μέσα και από ένα κενό την είδα μπρούμυτα. Τα ρούχα της ήταν σκισμένα. Όταν το είδα αγχώθηκα για το πού είναι τα σκυλιά. Είδα τα δύο να έρχονται, αλλά φοβήθηκαν που με είδαν με το αλυσοπρίονο και έφυγαν. Πήρα ξανά το αλυσοπρίονο μήπως βρω το τρίτο και όταν μπήκα στην αυλή είδα το πτώμα», είπε αρχικά.

«Προσπαθούσα να την ξυπνήσω, αλλά τα μάτια της ήταν στο κενό. Το σώμα της είχε πολλές τρύπες, τα παπούτσια ήταν βγαλμένα και φώναζα τα παιδιά της και όταν ήρθαν, άρχισαν να φωνάζουν. Τους έλεγα να μου φέρουν μία κουβέρτα για να μην κρυώνει. Βαριανάσαινε, αλλά τα μάτια δεν ανοιγόκλειναν. Τους είπα να φωνάξουν ένα ασθενοφόρο και εκείνο άργησε μία ώρα. Ήρθε μόνο ο οδηγός, κατέβηκε και δεν ήξερε τι να κάνει. Ήρθε ένα δεύτερο με μία νοσοκόμα και στη συνέχεια και τρίο και μετά και η αστυνομία. Έπαθα σοκ. Αυτά τα σκυλιά που δάγκωσαν, δεν είναι καλά σκυλιά, είναι δολοφόνοι, δεν είναι εκπαιδευμένα».

Τα τρία μεγαλόσωμα ζώα φαίνεται, πως έσκαψαν μία τρύπα στην περίφραξη μπήκαν στην αυλή της άτυχης γυναίκας και της επιτέθηκαν την ώρα που έκανε δουλειές στον κήπο.

Η 50χρονη ήταν γνωστή στη Νεοχωρούδα και σε ολόκληρο το Ωραιόκαστρο στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Πέτρου Αταμιάν.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.