, Κυριακή
19 Μαΐου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Στα δικαστήρια οι συλληφθέντες για το οπαδικό επεισόδιο στη Βούλγαρη

Στα δικαστήρια έφτασαν λίγο μετά τις 11 το πρωί οι συλληφθέντες του οπαδικού επεισοδίου ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και του Άρη, στην περιοχή της Βούλγαρη το μεσημέρι της Κυριακής.

Οι 12 από τους 15 συνολικά συλληφθέντες για τη συμπλοκή θα βρεθούν σε λίγη ώρα ενώπιον του εισαγγελέα.

Δύο εκ των συλληφθέντων βρίσκονται νοσηλευόμενοι και φρουρούμενοι σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ενώ ένας εκ των 15, ο οποίος και ανήλικος, αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Επίσης, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη άλλων δύο ατόμων, ηλικίας 18 και 30 ετών, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός ακόμη 21χρονου ο οποίος εμπλέκεται στο επεισόδιο και αναζητείται.

Σε βάρος των συλληφθέντων, σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά σε αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, συμπλοκή, βαριά σωματική βλάβη, επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού, διατάραξη κοινής ειρήνης από κοινού, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά σε ρύθμιση θεμάτων αναφορικά με όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες, εκρηκτικούς μηχανισμούς και άλλες διατάξεις.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.