, Δευτέρα
17 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Στην αγορά Μοδιάνο η Κ. Σακελλαρόπουλου (ΦΩΤΟ + Video)

Την Αγορά Μοδιάνο επισκέφθηκε νωρίς το μεσημέρι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παραστεί αύριο , Κυριακή, στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος.

Την κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου υποδέχτηκαν λίγο μετά τις 14:00 στην είσοδο της Αγοράς ο Διευθυντής Λειτουργίας, Θανάσης Παππας και η Υπεύθυνη Επικοινωνίας Γεωργία Δωδου και η αρχιτέκτονας, Μόρφω Παπανικολάου, οι οποίοι και την ξενάγησαν στα καταστήματα και τους χώρους. Η σύγχρονη αγορά που έχει διατηρήσει όμως το παραδοσιακό της χρώμα έχει γίνει πόλος έλξης για όλους τους επισκέπτες της πόλης.

Θανάσης Παππας : Τοπόσημο της Θεσσαλονικης η ανακαινισμένη Αγορά Μοδιανο

«Η παρουσία της ΠτΔ στην Αγορά Μοδιάνο σηματοδοτεί ακριβώς ότι η αγορά είναι ένα τοπόσημο για την πόλη της Θεσσαλονίκης και νομίζω ότι δίνει υπεραξία για την πόλη ,τον τουρισμό, την ανάπτυξη , την οικονομία και γενικώς για τα τεκταινόμενα της πόλης και στον πολιτισμό. Ειδικά στους εξώστες, όπου μπορεί να γίνει ένας χώρος πολιτισμού και συνεύρεσης ατόμων δίνει μία αίσθηση ότι η αγορά Μοδιάνο μπορεί να παίξει τον ρόλο της στη νέα εποχή. Μία αγορά 100 χρόνων ιστορίας, η οποία έρχεται για να παρακολουθήσει τώρα την πραγματικότητα με τις σημερινές ανάγκες, πηγαίνοντας προς το μέλλον σε μία κατάσταση, η οποία θα είναι καλύτερη και για τη Θεσσαλονίκη. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι για την παρουσία της ΠτΔ. Της έκανε εντύπωση όλο το σχέδιο της ανακατασκευής και της αναδιαμόρφωσης (κάναμε αναφορά και για τα θέματα του υπογείου και της ανακύκλωσης, της κομποστοποίησης, ότι θέλουμε να είμαστε κατάστημα μηδενικών αποβλήτων), αλλά και οι εξώστες που μπορούν να αναπτυχθούν ως χώροι συνεύρεσης και πολιτισμού» δήλωσε ο κ. Παππας.

Γεωργία Δωδου: Περιμένουμε ξανά την ΠτΔ να πάρει μια «γεύση» από την Αγορά

Ήταν μεγάλη μας τιμή σήμερα να έχουμε την ΠτΔ στην Αγορά Μοδιάνο, να την ξεναγήσουμε στους χώρους, να δει τα καταστήματα και το κυριότερο να μιλήσει με τους ανθρώπους της αγοράς. Την αναμένουμε ξανά για να πάρει μία γεύση πια από την αγορά, γιατί να μην ξεχνάμε ότι είναι μία αγορά τροφίμων και οι γεύσεις έχουν τον πρώτο ρόλο. Η γεύση, όπως όλοι ξέρουμε, έχει μνήμη κι εμείς θέλουμε η Πρόεδρος να μας θυμάται με πολλή συγκίνηση, χαρά και αγάπη.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.