02:23, Πέμπτη
11 Αυγούστου 2022

Θεσσαλονίκη: Στις φυλακές οδηγήθηκαν οι κλέφτες της Ευκαρπίας

Προσωρινά κρατούμενοι με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκαν μετά την απολογία τους οι δύο συλληφθέντες για την κλοπή σε βιοτεχνία στην Ευκαρπία, όπου το θύμα άρπαξε τον έναν εκ των δύο και συνεπλάκη μαζί του.

Στην απολογία του ο 41χρονος που κατηγορείται για τη διάπραξη της κλοπής σε βιοτεχνία 33χρονου ομολόγησε την πράξη του ενώ ο 45χρονος συνεργός του, που οδηγούσε το αυτοκίνητο στην κινηματογραφική κλοπή, αρνήθηκε την εμπλοκή του. Μάλιστα ο 41χρονος όταν ρωτήθηκε απάντησε πως δάγκωσε τον 33χρονο επειδή τον χτυπούσε.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής όταν ο 41χρονος εισέβαλε στη βιοτεχνία και άρπαξε ποσό μεγαλύτερο των χιλίων ευρώ όμως έγινε αντιληπτός από τον 33χρονο ιδιοκτήτη που τον ακινητοποίησε και συνεπλάκη μαζί του. Στη συνέχεια και οι δύο μπήκαν μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συνεργός του κλέφτη όπου πέντε χιλιόμετρα μακρύτερα κατάφερε ο 33χρονος και βγήκε με συνέπεια μάλιστα να τραυματιστεί ελαφρά. Ύστερα από κινητοποίηση της αστυνομίας και οι δύο κατηγορούμενοι συνελήφθησαν.